Netflix Daily

Netflix Daily: Squid Game in Nederland, schattige familiekomedie Back to the Outback aangekondigd

Squid Game is op Netflix uitgegroeid tot een groot succes. Nu blijkt het spel ook in Nederland gespeeld te worden. In de steden Rotterdam en Maastricht was de pop het afgelopen weekend te zien om groen licht, rood licht te spelen. Daarnaast is de familiekomedie Back to the Outback aangekondigd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Squid Game te spelen in Nederland

Squid Game is afgelopen weekend te spelen geweest in twee steden in Nederland. Wie een bezoekje bracht aan Rotterdam of Maastricht kon meedoen aan het populaire spel groen licht, rood licht. Op beide plek stond een levensgrote pop die doet denken aan de pop die in de serie werd gebruikt. Maar wees gerust: bij deze twee spellen kwamen alle deelnemers er wél levend vanaf.

Super schattige familiekomedie Back to the Outback aangekondigd

Fans van familiekomedies mogen zich opmaken op een nieuwe film. Vanaf 10 december kunnen we aan de slag met de vrolijke Back to the Outback waar nu alvast een eerste dansrijke teaser is verschenen. De film vertelt het verhaal van een groep levensgevaarlijke dieren, inclusief de koala Pretty Boy, uit het Australische Wildlikfe Park ontsnapt en Back to the Outback gaat. Ben jij klaar om te dansen?

Deze Stephen King-films staan op Netflix

Stephen King is misschien wel de allerpopulairste thrillerschrijver op deze planeet, en het is dan ook geen verrassing dat een hele hoop van zijn boeken verfilmd zijn. Netflix heeft er een groot aantal in zijn catalogus staan… Welke precies? Dat lees je hier.

Lees alles over Stephen King

Ozark seizoen 4: Alles wat we al weten

Ozark is anno 2021 toch wel een van de meest populaire Netflix Originals, en menigeen kijkt dan ook reikhalzend uit naar de première van het vierde seizoen van de serie. In dit artikel vertellen we je alles wat we al weten over de aankomende spiksplinternieuwe afleveringen van de show!

Lees alles over Ozark

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Birds of Prey Actie 2020 6.1 2021-10-17
Everybody Happy Drama 2016 5.4 2021-10-17
In Kluis Drama 1978 4.9 2021-10-17
Wildschut Actie 1985 6.4 2021-10-17
Richard Jewell Bio 2019 7.5 2021-10-17
Slachtvee Thriller 1979 5.6 2021-10-17

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?