Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe serie van Tinder Swindler-makers en opnames Manifest afgerond

The Tinder Swindler maakte begin dit jaar veel indruk. dezelfde makers zijn nu aan een nieuwe zaak begonnen. Manifest is daarnaast helemaal afgerond.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Manifest is helemaal afgerond

Volgende maand verschijnt het eerste deel van het vierde seizoen van Manifest. Waar sommige series in twee delen worden geknipt om zo de release te spreiden, is het bij Manifest simpelweg een gevolg van de opnames. Het extra lange seizoen is namelijk nu pas afgerond, waardoor de laatste episodes ergens medio 2023 zullen komen. De cast van Manifest liet via social media weten dat het klaar is. Oftewel That’s a wrap.

All American Nightmare van The Tinder Swindler

The Tinder Swindler was begin dit jaar een fascinerende en tevens ontluisterende documentaire. De maker Felicity Morris is nu alweer aan de slag voor Netflix en heeft zich in een nieuwe zaak gebeten: All American Nightmare. Deze eveneens driedelige truecrime docu gaat over een vrouw die slachtoffer werd van een afschuwelijke misdaad. Maar om wie het gaat wordt bewust nog stilgehouden.

Verwijderalarm: Rustig vaarwater in filmland; series stapelen zich op

Het Netflix Verwijderalarm lijkt voor even in een rustig vaarwater te zijn beland. Deze week zullen er namelijk maar een tweetal films gaan verdwijnen. Daar tegenover staan wel een flinke rij aan series die aangekondigd zijn om te vertrekken.

Lees alles over het Verwijderalarm

Goedkoper Netflix-abonnement met advertenties in november gelanceerd

Het goedkopere Netflix abonnement wordt in november gelanceerd. Deze nieuwe variant krijgt van Netflix de naam Basic with ads. De lancering hiervan is in twaalf landden en uiteraard is dit nieuwe abonnement van de streamingdienst goedkoper dan de bestaande opties.

Lees alles over het nieuwe abonnement

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Chesapeake Shores (6 seizoenen) Drama 2022 7.5 2022-10-17
Once Upon a Small Town (1 seizoen) Romance 2022 7.1 2022-10-17
Het Restaurant van Wafeltje en Mochi Kinderen 2022 2022-10-17

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?