Netflix Daily

Netflix Daily: Judd Apatow maakt komediefilm over pandemie, cast The Adam Project

Judd Apatow gaat voor Netflix aan de slag met een nieuwe komediefilm. Het gaat om een film waarin een groep acteurs vast komen te zitten in een hotel tijdens een pandemie. Daarnaast krijgt de cast van The Adam Project vorm.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Komediefilm over pandemie in aantocht op Netflix

Judd Apatow gaat voor Netflix aan de slag met een nieuwe komediefilm. De regisseur, bekend van The 40-Year-Old Virgin en Knocked Up, werkt voor Netflix aan een film over een groep acteurs die tijdens een pandemie vast komen te zitten in een hotel. Het is nog onduidelijk hoe de film gaat heten, wie de castleden worden en wanneer de film verschijnt.

Jennifer Garner en Zoe Saldana versterken Ryan Reynolds voor The Adam Project

Jennifer Garner en Zoe Saldana hebben de cast versterkt voor The Adam Project van Shawn Levy. Daarmee sluiten ze aan bij Ryan Reynolds van wie eerder al bekend was dat hij een rol heeft in het project. Tot op heden zijn er nog geen details vrijgegeven wat betreft het plot of de releasedatum.

Pieces of a Woman van producent Martin Scorsese toont heftige trailer

Pieces of a Woman is één van de films waarmee Netflix deze winter wil uitpakken. Was dat vorig jaar onder meer The Irishman, Two Popes en Marriage Story, dit jaar is het onder meer de beurt aan Pieces of a Woman. Dit aangrijpende verhaal werd gemaakt onder het toeziend oog van Martin Scorsese.

Lees alles over Pieces of a Woman

‘Ferry en Danielle eigenlijk helemaal uit Undercover geschreven’

Een opvallende uitspraak van Elise Schaap deze week over het tweede seizoen van Undercover. Ze had als Danielle Bouman maar een zeer bescheiden rol, net zoals Ferry moest ze het doen met slechts een paar scenes. Eigenlijk mogen we hier nog blij mee zijn, want het stel was oorspronkelijk volledig uit de serie geschreven!

Lees alles over Undercover

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?