Netflix Daily

Netflix Daily: Zero Chill na één seizoen gecanceld, Prins William gecast voor The Crown

Slecht nieuws voor de fans van Zero Chill. De serie is na één seizoen namelijk gecanceld. We zullen het dan ook moeten doen met de tien afleveringen die zijn verschenen. Ondertussen is bekend wie Prins William vertolkt in The Crown.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Zero Chill na één seizoen gecanceld

Zero Chill is na één seizoen gecanceld. De tien afleveringen tellende serie werd in maart 2021 toegevoegd aan het aanbod van de streamingdiens door Lime Pictures. Een woordvoerder vertelt nu: “Er zijn nu geen plannen voor een tweede seizoen van Zero Chill. We zijn zeer trots op de serie die we gemaakt hebben en het wereldwijde succes. Sheffield was een prachtige plak om te filmen en ik hoop dat we in de toekomst terug kunnen naar de stad met nieuwe projecten.”

The Crown heeft zijn Prins William gevonden

De makers van The Crown zijn druk bezig met de cast voor het nieuwe seizoen. In dat kader is nu ook de acteur gevonden die Prins William gaat vertolken. Nieuwkomer Senan West is verantwoordelijk voor de rol van Prins William. Hij is de dertienjarige zoon van Dominic West, die de rol van Prins Charles op zich neemt in het vijfde seizoen. Senan zal in de laatste afleveringen van het seizoen te zien zijn.

Undercover-Ferry moeite met succes: “Spul richt veel ellende aan”

Het is de meest succesvolle rol die Frank Lammers ooit heeft gespeeld, want met Ferry Bouman in Undercover heeft hij de wereld veroverd. En het personages is in de Benelux niet meer weg te denken. Toch vindt de acteur dit erg dubbel.

Lees alles over Undercover

Coyotes, de Belgische ‘Outer Banks’ komt in december op Netflix

Met Coyotes komt er in december een nieuwe Belgische serie naar Netflix. De Limited Serie van het Franstalige RTBF werd in mei van dit jaar in België uitgezonden. Het was zo’n succes dat Netflix de internationale streamingrechten heeft verworven.

Lees alles over Coyotes

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Tiger King (2 seizoenen + extra aflevering) Docu 2021 7.8 2021-11-17
Riverdale (5 seizoenen + S06E01) Drama 2021 7.4 2021-11-17
Keeping Up with the Kardashians (seizoen 5, 6, 7 + 8) Reality 2013 2.8 2021-11-17
Christmas Flow (1 seizoen) Romance 2021 2021-11-17
Strappare Lungo I Bordi (1 seizoen) Animatie 2021 2021-11-17
Sweetie Komedie 1989 6.8 2021-11-17
Michael Che: Shame the Devil Stand-up 2021 2021-11-17

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?