Netflix Daily

Netflix Daily: Noah Centineo in The Recruit en pijnlijke herbeleving voor From Scratch-actrice

Noah Centineo krijgt spoedig een eigen serie op Netflix: The Recruit. De trailer is nu verschenen. Voor From Scratch-actrice Zoe Saldana waren de opnames een zware bevalling.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

From Scratch-actrice kreeg het zelf tijdens serie ook te zwaar

Er zijn maar weinig kijkers die het droog wisten te houden tijdens From Scratch. Dat blijkt tijdens de opnames ook het geval te zijn geweest voor Zoe Saldana, die Amy Wheeler vertolkte. De dood van haar vader op negenjarige leeftijd kwam bij haar telkens naar boven. “Ik heb nooit geweten hoe het voor mijn moeder moet zijn geweest om een partner te verliezen, de liefde van haar leven, haar minnaar, haar beste vriend, haar alles . Maar ook ondanks die pijn er te moeten zijn voor deze drie kleine zielen die haar aankeken van ‘wat nu? Wat moeten we doen?’ Dat was heel pijnlijk om te herbeleven.”

Noah Centineo met zijn eigen serie: The Recruit

Vanaf 16 december is de thriller The Recruit te zien op Netflix. In deze spionageserie is de hoofdrol weggelegd voor Noah Centineo, die we natuurlijk op Netflix goed kennen uit de To All the Boys I’ve Loved Before-films. Nu komt er weinig liefde aan te pas, want als Owen Hendrickx is hij aan de slag bij de CIA. Voor hij het zelf goed en wel doorheeft wordt hij meegesleurd in een gevaarlijk spel. De trailer is alvast verschenen.

Deze films en series komen nog in november: Wednesday, 1899 en Knives Out

Het zijn drukke weken op Netflix. We worden overladen met topseries en nieuwe films. Daarom een overzicht wat je mag verwachten in de tweede helft van november.

Lees alles over november

Finale van Sky Rojo heeft eindelijk een releasedatum

Het derde en laatste seizoen van Sky Rojo staat eindelijk gepland. De eerste twee seizoenen zagen we in maart en juli 2021 verschijnen. Daardoor was de verwachting dat het derde deel ook rap zou komen, dat liep wat anders. Na anderhalf jaar is het nu eindelijk zover. The Final Chase is aanstaande.

Lees alles over Sky Rojo

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Dead to Me (3 seizoenen) Komedie 2022 8.0 2022-11-17
Get Out Horror 2017 7.7 2022-11-17
1899 (1 seizoen) Thriller 2022 2022-11-17
Christmas With You Romance 2022 2022-11-17
Pepsi, Where’s My Jet? (1 seizoen) Docu 2022 2022-11-17
I Am Vanessa Guillen Docu 2022 2022-11-17

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?