Netflix Daily

Netflix Daily: Boek van paus Franciscus wordt docuserie, Hoops nu al gecanceld

Netflix gaat aan de slag met de verfilming van Sharing the Wisdom of Time. Het boek is geschreven door paus Franciscus en wordt een documentaireserie op Netflix. Daarnaast is de animatieserie Hoops nu al na één seizoen gecanceld.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Boek van paus Franciscus wordt docuserie

Het boek Sharing the Wisdom of Time van paus Franciscus wordt door Netflix in een documentaireserie gegoten. Het boek verscheen in 2018 en nam ons mee naar verhalen van oudere mensen van over de hele wereld. Ze deelden hun inzichten en wijsheden met jongere generaties. De serie gaat vier afleveringen bevatten.

Animatieserie Hoops na één seizoen geannuleerd

De animatieserie Hoops is al na één seizoen geannuleerd door Netflix. Variety is erachter gekomen dat de serie die op 21 augustus gelanceerd werd op Netflix geen tweede seizoen gaat krijgen. Netflix is tot de keuze gekomen door te kijken naar het aantal kijkers voor de serie in vergelijking met de kosten van het maken. Een tweede seizoen komt er dan ook niet.

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 51

Het is bijna een beetje zielig aan het worden voor The Queen’s Gambit. De serie staat nu al twee maanden in de top van de lijst met meest populaire titels op Netflix. Een eerste plaats zit er echter maar niet in. Was het eerst Undercover, daarna stonden Barbaren, The Crown en Virgin River in de weg. En nu komt er weer zomaar een film langs zetten.

Lees alles over de meest populaire titels

Netflix bevestigt startdata Riverdale 5 en Snowpiercer 2

In januari gaan er eindelijk weer veel grote series van start. De data dat de reeksen in de Verenigde Staten zouden beginnen waren al bekendgemaakt. Het grote wachten was nog op Netflix. Ook de streamingdienst heeft nu bevestigd wanneer zowel Riverdale als Snowpiercer in januari te zien zullen zijn met het vijfde en tweede seizoen.

Lees alles over Riverdale en Snowpiercer

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Rundfunk: Jachterwachter Komedie 2020 5.9 2020-12-17
Schulz Saves America (1 seizoen) Stand-up 2020 2020-12-17

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?