Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames Extraction 2 in de herfst van start, ook opnames Gentefied gepland

De opnames van de sequel van Extraction blijken al gepland te staan. In de herfst gaan de opnames van start. Ondertussen zijn ook de opnames van seizoen 2 van Gentefied al gepland. Dat gaat in februari van start.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames Extraction 2 in de herfst van start

De opnames van Extraction 2 staan gepland. De opnames van de sequel van Chris Hemsworth’s Netflix actiethriller staan voor in de herfst gepland. Dat heeft regisseur Sam Hargrave bekendgemaakt. Daarmee gaat de sequel op de succesvolle Netflix Original Film er daadwerkelijk komen.

Ook opnames Gentefied zijn al ingepland

Ook Gentefied keert in de toekomst terug voor een vervolg. Het tweede seizoen van de serie is officieel bevestigd en ook de opnames blijken al gepland te staan. De opnames van Gentefied seizoen 2 starten op 8 februari 2021. Het is nog niet bekend hoelang de opnames gaan duren. In de dramaserie draait het om de Morales dat er alles aan doet om de tacotent van hun opa te redden.

Peaky Blinders stopt; zesde seizoen wordt slotstuk

Peaky Blinders gaat ermee stoppen. Het aankomende zesde seizoen zal het laatste seizoen worden dat wordt gemaakt. Dit heeft de BBC laten weten. Toch heeft bedenker Steven Knight goed nieuws, want hij wil verder met het verhaal.

Lees alles over Peaky Blinders

5 bizarre feiten over Richard Ramirez die je niet zag in Night Stalker

Vorige week kwam Netflix op de proppen met een nieuwe truecrime-docu en binnen een mum van tijd stond Night Stalker in de top 10 met meest bekeken shows. De miniserie vertelt echter niet álles wat er te weten is over de beruchte serial killer Richard Ramirez! Wij helpen Netflix een handje.

Lees alles over Night Stalker

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?