Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste beelden Raising Dion seizoen 2, animatieserie Cuphead in aantocht

De eerste beelden van Raising Dion seizoen 2 zijn een feit. Het tweede seizoen komt op 1 februari naar Netflix. Ondertussen heeft de streamingdienst ook de eerste beelden uitgebracht van The Cuphead Show. Ook die serie verschijnt in februari op Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste beelden Raising Dion seizoen 2 verschenen

De eerste beelden van Raising Dion seizoen 2 zijn een feit. Het tweede seizoen komt op 1 februari naar Netflix. In het eerste seizoen draait het om een weduwe die probeert het mysterie rondom de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen en zijn bijzondere gaven geheim te houden.

Netflix brengt animatieserie uit over Cuphead

Netflix heeft een nieuwe trailer getoond van de animatieserie The Cuphead Show. Cuphead begon ooit als indiegame, maar de klassieke animatiestijl zien we binnenkort ook terug als game. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden van de serie die op 18 februari naar Netflix komt.

Eerste beelden Vikings Valhalla vrijgegeven

Vikings Valhalla debuteert over een goede maand en Netflix heeft nu dan ook de eerste beelden verspreid van het vervolg van Vikings. De tijd is honderd jaar vooruitgedraaid, maar van rust is allerminst sprake. Opnieuw staan er stevige gevechten op ons te wachten.

Lees alles over Vikings: Valhalla

Houdt Outlander er na zeven seizoenen mee op?

Het wachten is inmiddels op het zesde seizoen van Outlander. Daarna komt er ook sowieso nog een zevende seizoen. Of er ook nog een achtste seizoen volgt, valt volgens actrice Caitriona Balfe nog te bezien. Het zou haar tenslotte niks verbazen als het na zeven seizoenen gedaan is voor Outlander.

Lees alles over Outlander

Het nieuwe aanbod van gisteren:

DOTA: Dragon’s Blood (2 delen) Anime 2022 7.9 2022-01-18
The Future Diary (8 afleveringen) Reality 2022 2022-01-18
The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman Docu 2022 2022-01-18
Mighty Express: Problemen in Sporendorp Kinderen 2022 2022-01-18

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?