Netflix Daily

Netflix Daily: Dit personage keert niet terug in Stranger Things en Orion and the Dark

Niet iedereen uit het vierde seizoen van Stranger Things zullen we terug gaan zien, van één daarvan is in ieder geval al definitief een bevestiging. In februari kunnen we uitkijken naar Orion and the Dark.

Argyle keert niet terug in Stranger Things

De opnames van het vijfde seizoen van Stranger Things zijn in volle gang. Eén personage zullen we in ieder geval niet terug gaan zien, zo heeft Eduardo Franco zelf naar buiten gebracht. Hij sprak deze week met Steve Varley en keek daarin terug op zijn rol als Argyle in Stranger Things seizoen 4. De pizzaman die vaak in hogere sferen verkeerde is namelijk niet bij de opnames aanwezig. En hij verklapte ook gelijk dat dit niet zal gebeuren.

Trailer van Orion and the Dark

In februari verschijnt Orion and the Dark. Dit wordt de eerstvolgende grote animatiefilm van Netflix en de makers hebben nu een trailer gelanceerd. Het team van Dreamwork lanceert de film op 2 februari, over Orion. Dit is een angstig jongetje die vooral bang is in het donker. Wanneer ‘The Dark’ bij hem op bezoek komt blijkt dat de nacht toch niet zo eng is al hij dacht.

Eerste beelden The Gentlemen verschenen; in maart op Netflix

The Gentlemen is nu echt in aantocht. Guy Ritchie is opnieuw met zijn verhaal aan de slag gegaan en heeft er een serie uitgeperst voor Netflix. De eerste beelden zijn veelbelovend en in maart zal het gehele seizoen te zien zijn op de streamingdienst.

Lees alles over The Gentlemen

Deze films en series komen nog in januari: The Kitchen, Griselda en Wil

De eerste maand van 2024 is alweer halverwege, tijd om een overzicht te brengen wat we in de resterende dagen van januari kunnen verwachten op Netflix. Want deze films en series staan inmiddels in de planning bij de streamingdienst.

Lees alles over Januari

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Like Flowers in Sand (1 seizoen) Romance 2023 2024-01-18
No Hard Feelings Romance 2023 6.4 2024-01-18
Blue Bayou Drama 2021 7.1 2024-01-18
Kübra (1 seizoen) Drama 2024 2024-01-18
From the Ashes Drama 2024 2024-01-18

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?