Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe film met Michiel Huisman en Chris Evans

Netflix heeft de rechten van een nieuwe film binnengehaald waarin hoofdrollen zijn weggelegd voor onder meer Chris Evans en Michiel Huisman. Daarnaast is de anime van het jaar bekend.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix aan de slag met The Red Sea Diving Resort

Netflix heeft de wereldwijde streamingrechten voor buiten China binnengesleept van The Red Sea Diving Resort met een hoofdrol voor Chris Evans. In de film zijn daarnaast ook rollen weggelegd voor onder meer Nederlander Michiel Huisman, Haley Bennett, Alessandro Nivola en Sir Ben Kingsley. De film vertelt het ongelooflijke verhaal van een groep Mossad-agenten en dappere Ethiopiërs die een verlaten plek in Soedan gebruikten als een fort om duizenden vluchtelingen naar Israël te smokkelen.

Netflix-serie verkozen tot anime van het jaar

De Anime van het Jaar is afkomstig van Netflix. De streamingdienst zet steeds meer in op anime en dat leverde in 2018 de serie Devilmman Crybaby op. Streamingdienst Crunchyroll verzamelde liefst vijf miljoen stemmen en de anime-serie van Netflix kwam als beste uit de bus in de categorie Anime van het jaar. Ook de prijs voor Beste Regie ging naar Devilman Crybaby.

The Punisher en Jessica Jones geannuleerd

In navolging van Iron Fist, Luke Cage en Daredevil, is het ook klaar voor The Punisher en Jessica Jones. Van alle vijf de Marvel-series worden geen nieuwe seizoenen meer besteld door Netflix. Later dit jaar kunnen we wel nog aan de slag met het derde seizoen van Jessica Jones. Dat seizoen werd eerder al besteld.

Lees alles over Jessica Jones en The Punisher

Trailer Triple Frontier

Op YouTube is een trailer verschenen van Triple Frontier. De film komt op 13 maart naar Netflix en wordt ook in verschillende bioscopen gedraaid. De film vertelt het verhaal van ex-commando’s die moeite hebben om rond te komen. Ze besluiten dan ook een overval te plannen waarbij ze 75 miljoen dollar willen stelen van een Zuid-Amerikaanse drugsbaron. Hoe dat afloopt, zien we in Triple Frontier met onder meer Ben Affleck, Oscar Isaac en Charlie Hunnam.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
American Ultra Actie 2015 6.1
Black Lightning (1 seizoen + S02E13) Actie 2018 7.1
The Story of Us with Morgan Freeman (S01) Docu 2017 7.2

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?