Netflix Daily

Netflix Daily: Releasedatum On My Block, Bill Pullman over The Sinner

Harry Ambrose The Sinner seizoen 3

De releasedatum van het derde seizoen van On My Block is bekendgemaakt door Netflix. Daarnaast heeft Bill Pullman, de hoofdrolspeler uit The Sinner, zich openhartig uitgesproken over de reeks.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Bill Pullman over rol in The Sinner

Bill Pullman heeft zich in een openhartig interview uitgelaten over zijn rol in de serie. Nooit had hij verwacht meerdere seizoenen de rol van Harry Ambrose te vertolken. “Ik voel me zeer gelukkig dat ik de kans krijg om terug te keren met iedere keer een nieuwe cast. Ik tekende nooit voor een serie die doorging. We deden gewoon dertien afleveringen en op dat moment dacht ik: Dat is geweldig. Maar het blijft niet voor altijd doorgaan.”

“Dit keer veranderde alles en hield ik ervan dat we door bleven gaan. De vraag is: Kunnen we door blijven gaan? Welk verhaal kunnen we dit jaar hebben om beter te zijn dan vorig jaar. Ik denk dat het weer beter is”, aldus Pullman. Recent was hij ook te zien in The Coldest Game.

Releasedatum On My Block seizoen 3 bekend

Netflix heeft de releasedatum van het derde seizoen van On My Block bekendgemaakt. De serie keert op 11 maart terug voor gloednieuwe afleveringen. Het tweede seizoen liet ons achter met een grote cliffhanger en daar krijgen we in seizoen 3 eindelijk antwoord op.

Elite seizoen 3 heeft releasedatum te pakken

Netflix heeft de releasedatum van Elite seizoen 3 bekendgemaakt. Vanaf 13 maart kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de Spaanse reeks. Daarmee komt de serie al razendsnel naar de streamingdienst. Het tweede seizoen werd tenslotte in september toegevoegd aan het aanbod.

Lees alles over Elite

Maker Narcos: Mexico in gesprek voor derde seizoen

Het tweede seizoen van Narcos: Mexico smaakte naar meer en de kans lijkt ook groot dat er een vervolg gaat komen. Producer Eric Newman is met Netflix in gesprek voor een derde seizoen, zo heeft hij laten weten aan The Hollywood Reporter.

Lees alles over Narcos: Mexico

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Supergirl (4 seizoenen + S05E12) Actie 2019 6.4 2020-02-18
After Drama 2019 7.3 2020-02-18

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren