Netflix Daily

Netflix Daily: Nu al castlid Snowpiercer seizoen 3 bekend, Britney Spears docu naar Netflix

Het eerste castlid voor het derde seizoen van Snowpiercer is bekend. Het is Archie Panjabi, bekend uit The Good Wife, die we terug gaan zien in seizoen 3. Ondertussen krijgt Britney Spears haar eigen documentaire op Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nu al nieuw castlid voor Snowpiercer seizoen 3 bekend

De uitzendingen van het tweede seizoen van Snowpiercer zijn inmiddels in volle gang. Tegelijkertijd werd echter al bekendgemaakt dat er een derde seizoen volgt. Het eerste nieuwe castlid voor seizoen 3 is al bekend. Het gaat om Archie Panjabi uit The Good Wife die een rol heeft in het nieuwe seizoen van Snowpiercer. Ze vertolkt de rol van Asha.

Netflix werkt aan eigen Britney Spears

Britney Spears is opnieuw razend populair en recent verscheen dan ook de documentaire Framing Britney Spears. Nu blijkt ook Netflix te werken aan een eigen documentaire rondom de zangeres. De film wordt geregisseerd door Erin Lee Carr. Een releasedatum voor de film is nog niet bekend, maar volgens Carr werkte ze al aan het project voordat Framing Britney Spears gelanceerd werd.

Fate: The Winx Saga vernieuwd voor tweede seizoen

Goed nieuws voor de fans van Fate: The Winx Saga. Nog geen maand na de release van het eerste seizoen is al duidelijk geworden dat de serie terugkeert voor een tweede seizoen. Daarin gaan we onder meer kennismaken met nieuwe feeën, zo heeft showrunner Brian Young alvast bekendgemaakt. Voor het tweede seizoen mogen we ook rekenen op meer afleveringen.

Lees alles over Fate: The Winx Saga

Hjem til Jul (Home for Christmas) keert niet terug voor derde seizoen

Voor Hjem Til Jul, ook bekend als Home for Christmas, komt er na twee seizoenen een einde aan het verhaal. De Noorse kerstserie was een doorslaand succes en daarom liet Netflix een tweede seizoen maken. Daar blijft het nu wel bij.

Lees alles over Hjem til Jul

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Thus Spoke Kishibe Rohan (1 seizoen) Anime 2020 8.2 2021-02-18
John Wick: Chapter 2 Actie 2017 7.5 2021-02-18
Rock Dog Familie 2016 6.0 2021-02-18

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?