Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer Nailed It! seizoen 4, Daredevil op deze manier terug?

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Nailed It! seizoen 4. Daarnaast lijkt Daredevil toch op een manier terug te keren, al gaat het voor nu nog om geruchten.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Trailer Nailed It! seizoen 4 verschenen

De bakshow Nailed It! is al een aantal jaar een groot succes op Netflix. Inmiddels mogen we ons opmaken voor een gloednieuw seizoen, want op 1 april verschijnt het vierde seizoen van de reeks online bij de streamingdienst. In dat kader werd onderstaande trailer alvast gelanceerd.

Daredevil keert mogelijk terug in nieuwe Spider-Man film

Daredevil keert mogelijk toch terug in de Marvel-films. Daredevil kreeg van Netflix een eigen serie, maar toen die reeksen stopten werd de afspraak gemaakt dat onder meer Daredevil twee jaar lang niet in andere films en series mocht verschijnen. Nu die tijd bijna voorbij is, lijken we hem terug te zien in Spider-Man 3. Naar verluidt zou hij Peter Parker verdedigen als advocaat.

Riverdale en The Flash keren pas in april terug

Voor fans van Riverdale, The Flash en DC Legends of Tomorrow is er de komende weken geen mogelijkheid om door te kijken. De uitzendingen in de Verenigde Staten bij The CW liggen stil, waardoor ook op Netflix er geen nieuwe afleveringen verschijnen.

Lees alles over Riverdale en The Flash

Slotseizoen La Casa de Las Flores in april te zien op Netflix

De serie La Casa de Las Flores komt in april tot een einde. Met drie seizoenen en een special is de bizarre Mexicaanse dramakomedie voorbij. Het slotseizoen staat gepland voor donderdag 23 april en de eerste beelden daarvan zijn door Netflix gelanceerd.

Lees alles over La Casa de Las Flores

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Kalifat (1 seizoen) Drama 2020 7.9
The Circle Brasil (8 afleveringen) Reality 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?