Netflix Daily

Netflix Daily: Lupin-maker maakt actiekomedie met Omar Sy, trailer Love and Monsters

De maker van Lupin gaat opnieuw samenwerken met Omar Sy. Ditmaal slaan de twee de handen in één voor een actiekomedie die het vervolg is van On The Other Side of the Tracks. Ondertussen heeft Netflix de eerste beelden gedeeld van Love and Monsters.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Lupin-maker maakt actiekomedie met Omar Sy

Louis Leterrier, een van de makers van Lupin, gaat voor Netflix aan de slag met een actiekomedie. Daarvoor werkt hij opnieuw samen met Omar Sy. Ook is er een rol weggelegd voor Laurent Lafitte. De film wordt een vervolg op de actiekomedie uit 2012 genaamd On The Other Side of the Tracks. Hoe de nieuwe film gaat heten, is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat Sy en Lafitte hun rol uit de originele film weer op zich nemen. De productie gaat op 15 maart van start in Parijs en de film verschijnt in 2022.

Eerste beelden Love and Monsters verschenen met Dylan O’Brien

Netflix heeft de eerste beelden gedeeld van de nieuwe Netflix-film Love and Monsters. Met Dylan O’Brien uit Teen Wolf in de hoofdrol worden we meegenomen naar het leven van Joel Dawson. Het verhaal speelt zich zeven jaar na een monster-apocalyps af. Alle mensen zitten gedwongen in ondergrondse kolonies. Nu Joel via de radio weer contact heeft met Aimee, zijn vriendin van de middelbare school, wordt hij opnieuw verliefd op haar. Maar onder de grond is er geen toekomst voor de twee en dus besluit hij naar zijn grote liefde te reizen. De film verschijnt op 14 april op Netflix.

Dit is de echte reden waarom La Casa de Papel na vijf seizoenen stopt

Het vijfde seizoen van La Casa de Papel betekent het einde van de Spaanse hitserie. Alhoewel er zo nu en dan wel gesproken wordt over nieuwe verhalen door middel van spin-offs, is het wel overduidelijk dat La Casa de Papel er na vijf seizoenen officieel mee stopt. Inmiddels is duidelijk waarom Netflix er na vijf seizoenen voor gekozen heeft om de stekker uit de reeks te trekken.

Lees alles over La Casa de Papel

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 11

Het is stuivertje wisselen aan kop van de lijst met meest populaire titels op Netflix. Nam Ginny & Georgia vorige week de eerste plaats over van New Amsterdam, de ziekenhuisserie heeft zich teruggevochten naar de eerste plaats. Met Despicable Me 3 op een derde stek.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

B: The Beginning (2 seizoenen) Anime 2021 7.2 2021-03-18
Riverdale (4 seizoenen + S05E08) Drama 2021 7.4 2021-03-18
Deadly Illusions Drama 2020 2021-03-18
Nate Bargatze: The Greatest Average American Stand-up 2021 2021-03-18
Cabras da Peste Komedie 2021 2021-03-18

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?