Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe indrukwekkendetrailer The 100, Netflix niet op Cannes

Er is een nieuwe indrukwekkende trailer naar buiten gebracht van The 100 seizoen 6. Daarnaast wordt A Babysitter’s Guide to Monster Hunting een film en verschijnt Netflix wederom niet op filmfestival Cannes.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Weer geen Netflix-films op Cannes

Het is Netflix en het Cannes filmfestival wederom niet gelukt om een akkoord te bereiken. Voor het tweede jaar op rij doen Netflix-films niet mee aan het festival. Daardoor zullen onder meer The Irishman, The Laundromat en The King ontbreken. De streamingdienst ontbreekt opnieuw vanwege de eis dat films in de bioscoop gelanceerd moeten worden.

A Babysitter’s Guide To Monster Hunting wordt film

A Babysitter’s Guide To Monster Hunting, een populaire boekenreeks van Joe Ballarini, wordt een familiefilm op Netflix. Rachel Talalay gaat aan de slag als regisseur, terwijl de auteur van de boeken ook het script schrijft. Het is nog onduidelijk wanneer de film verschijnt. De boeken vertellen het verhaal van babysitter Kelly Ferguson, onder wie Baby Jacob wordt ontvoerd. Al snel komt ze erachter dat oppassen meer is dan gratis snacks en Netflix.

Nieuwe trailer The 100 seizoen 6

Nu de release van het zesde seizoen van The 100 steeds dichterbij komt, komen er steeds meer nieuwe beelden naar buiten van het seizoen. Ook The CW heeft nu een trailer van ruim 2 minuten online geplaatst. Daarin zien we hoe een aantal jongeren de nieuwe planeet verkennen.

Bekijk de trailer van seizoen 6

Lanceerperiodes 13 Reasons Why, OITNB, Elite en The Witcher bekend

Netflix heeft bekendgemaakt wanneer we nieuwe seizoenen mogen verwachten van onder meer 13 Reasons Why en Orange is the New Black. Beide series keren in het derde kwartaal terug voor hun vervolg, net als Elite. The Witcher maakt in het vierde kwartaal van 2019 zijn debuut op Netflix.

Lees alles over het derde en vierde kwartaal

Trailer Tuca & Bertie

Netflix heeft de trailer naar buiten gebracht van de Amerikaanse komedieserie Tuca en Bertie. De serie beschrijft de vriendschap tussen twee vogelvrouwen die totaal verschillende zijn, maar toch in hetzelfde appartementencomplex wonen. De animatieserie is afkomstig van de makers van Bojack Horseman.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Riverdale (2 seizoenen + S03E18) Drama 2019 7.4
The Flash (4 seizoenen + S05E18) Actie 2019 8.1
My First Love (1 seizoen) Drama 2019
My Dog is My Guide Komedie 2013 3.7
30 Days of Luxury Komedie 2016
The Walls of the Moon Actie 2015 6.0
May You Prosper Muziek 2017
Because We’re Heading Out Komedie 2016 4.3
Warda Horror 2014 5.2
My Wife and My Wifey Komedie 2014
Roh’s Beauty Drama 2014 3.6
Clash Drama 2016 7.5
Alarmoty in the Land of Fire Komedie 2017
Detention Letter Actie 2017
The Treasure Actie 2017 7.2

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?