Netflix Daily

Netflix Daily: Toch vervolg voor Dix Pour Cent, The Imperfects aangekondigd

Verrassend nieuws vanuit Netflix. De Franse Netflix-serie Dix Pour Cent krijgt namelijk toch een vijfde seizoen, ondanks dat de reeks eerder werd gecanceld. Daarnaast is er meer bekend over de nieuwe Netflix Original The Imperfects van de makers van The Order.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Toch een vervolg voor Dix Pour Cent

Goed nieuws voor de liefhebbers van Dix Pour Cent alias Call My Agent. De serie krijgt namelijk tóch een vijfde seizoen. Eerder zag het er nog naar uit dat het na vier seizoenen klaar zou zijn voor de serie. Ook heeft Netflix laten weten dat er een filmvervolg aanstaande is op Netflix. Eerst mogen fans zich opmaken voor de release van de film. De productie daarvan is inmiddels in volle gang. Daarna zal er nog een vijfde seizoen verschijnen waarvan de opnames naar verwachting eind 2021 of begin 2022 starten.

Nieuwe sci-fi-serie The Imperfects aangekondigd met Italia Ricci in de hoofdrol

Het team van The Order stort zich op een nieuwe serie. Fans mogen zich opmaken voor een sci-fi-dramaserie genaamd The Imperfects met Italia Ricci in de hoofdrol. Het eerste seizoen telt tien afleveringen en draait om drie twintigers die na een experimentele gentherapie in monsters veranderen. Ze vormen samen een team om de verantwoordelijke wetenschapper op te sporen en hem te dwingen ze weer menselijk te maken.

Peaky Blinders-actrice Helen McCrory (52) overleden

Helen McCrory is op 52-jarige leeftijd overleden. De actrice maakte naam in Harry Potter en recent in Peaky Blinders. Haar man Damian Lewis, bekend als Nicholas Brody in Homeland, heeft dit nieuws naar buiten gebracht.

Lees alles over Peaky Blinders

Opvolger Tracy Riley in Chesapeake Shores bekend: Evan McKenzie

Chesapeake Shores krijgt een nieuw gezicht in het vijfde seizoen. Vorige week werd bekend dat acteur Jesse Metcalfe heeft besloten de serie te verlaten, zijn personage Trace Riley zal dan ook uit het verhaal worden geschreven. Nu is er een nieuwe man gepresenteerd, gespeeld door acteur Robert Buckley.

Lees alles over Chesapeake Shores

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Six Minutes to Midnight Drama 2020 5.7 2021-04-18
Chadwick Boseman: Portrait of an Artist Docu 2021 2021-04-18

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?