Netflix Daily

Netflix Daily: Exploding Kittens wordt animatieserie, teaser Love, Death + Robots verschenen

Netflix komt met een bijzondere nieuwe animatieserie. Het spel Exploding Kittens wordt in 2023 een nieuwe serie op de streamingdienst. Daarnaast is er ook een teaser gelanceerd voor het derde seizoen van Love, Death + Robots. In mei verschijnt het derde seizoen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Exploding Kittens wordt animatieserie

Netflix komt met een bijzondere nieuwe animatieserie. We mogen ons opmaken voor een animatieserie die geïnspireerd is op het populaire kaartspel Exploding Kittens. Daarbij komt er ook een spel voor de smartphone. Ook die wordt gemaakt door Netflix. De nieuwe animatieserie komt in 2023 op Netflix. Het spel: Exploding Kittens – The Game verschijnt al in mei.

Teaser Love, Death + Robots verschenen

Het derde seizoen van Love, Death + Robots is in aantocht op Netflix. Op 20 mei is het seizoen te bekijken op Netflix, maar nu alvast is de teaser gelanceerd. De eerste twee seizoen van de bijzondere serie waren een groot succes. Zo staat in iedere aflevering een nieuw verhaal centraal. Allen gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher. Hieronder zie je de teaser.

‘Harald’ doet boekje open over Vikings: Valhalla seizoen 2

Het eerste seizoen van Vikings: Valhalla staat eigenlijk pas net op Netflix, maar het is al weer tijd om naar de toekomst te kijken, want er zijn nóg twee seizoenen op komst van de bloedige Vikingserie. Acteur Leo Suter doet alvast een boekje open over seizoen 2.

Lees alles over Vikings: Valhalla

Alle Nederlandse series op Netflix

Netflix heeft ons land natuurlijk al veroverd, maar aanvankelijk deed de streamingdienst dat vooral met buitenlandse content. Inmiddels is de catalogus van Netflix echter voorzien van een Nederlands sausje, met een hoop titels uit eigen land. Daarbij dienen we wel meteen te zeggen: de streamingdienst beschikt over véél meer Nederlandse films dan series. De beste Nederlandse films op een rijtje. Vandaag richten we ons echter op de series van eigen bodem, maar we besteden óók wat aandacht aan de series van onze zuiderburen!

Lees alles over de Nederlandse series

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (5 seizoenen + S06E10) Drama 2022 7.4 2022-04-18

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?