Netflix Daily

Netflix Daily: The Ultimatum seizoen 2 en docu over Anna Nicole Smith

Het tweede seizoen van The Ultimatum is in aantocht en die staat volledig in het teken van queers. Een onthullende documentaire over Anna Nicole Smith is op komst, Netflix heeft de eerste beelden gedeeld en de releasedatum.

The Ultimatum seizoen 2 met Queer Love

Het tweede seizoen van The Ultimatum krijgt een gericht thema. Er is namelijk een subtitel toegevoegd: Queer Love. Vijf vrouwelijke en non-binaire stellen staan op een kruispunt. Ze moeten gaan kiezen of ze écht voor elkaar gaan kiezen en trouwen… of er een punt achter zetten. Gaat dit ultimatum voor romantiek of tranen zorgen? Dit is te zien op 24 mei op Netflix en de teaser is nu al verschenen.

Docu over Anna Nicole Smith met eerste beelden en releasedatum

Anna Nicole Smith is een iconisch personage tijdens haar leven en ook door haar vroege dood op 39-jarige leeftijd. Netflix heeft nu een documentaire gemaakt over haar leven met de titel Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me. Het onderzoekt het leven, de dood en de geheimen van Vickie Lynn Hogan zoals haar echte naam was. In de jaren’90 was ze niet weg te slaan van de beeldbuis en was de Amerikaanse droom. Maar in 2007 overleed ze al op zeer jonge leeftijd. Vanaf 16 mei is de docu te zien.

Laatste seizoen Never Have I Ever komt al in juni op Netflix

Het vierde seizoen van Never Have I Ever komt sneller dan verwacht op Netflix. De serie krijgt een finaleseizoen en die werd eigenlijk aan het einde van de zomer verwacht. Het is een stuk vroeger, in juni zullen de laatste tien afleveringen te zien zijn.

Lees alles over Never Have I Ever

‘Peter Sutherland’ heeft boodschap voor The Night Agent-fans

Seizoen 1 van The Night Agent is een regelrechte hit op Netflix en dus is het absoluut geen verrassing dat de thrillerserie ook een tweede seizoen krijgt. Nu is het zaak voor de makers én acteurs om de hoge verwachtingen waar te maken.

Lees alles over The Night Agent

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Love Is Blind (4 seizoenen) Reality 2023 6.1 2023-04-18
How To Get Rich (1 seizoen) Docu 2023 2023-04-18
Longest Third Date Docu 2023 2023-04-18

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?