Netflix Daily

Netflix Daily: Speciale aflevering The Last Dance, film over Amerikaans vrouwenelftal

ESPN heeft een speciale aflevering aangekondigd voor The Last Dance als afsluiter van het seizoen. Daarnaast komt er een film over het Amerikaanse vrouwenelftal van 1999 naar Netflix. Dat team groeide uit tot wereldkampioen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Speciale aflevering The Last Dance aangekondigd

De documentaire The Last Dance is een groot succes geworden op Netflix. Inmiddels is duidelijk dat de documentaire ook een speciale aflevering krijgt. In After the Dance bespreken Stephen A. Smith en Magic Johnson de tientellende docuserie over Michael Jordan in zijn laatste jaar bij de Chicago Bulls. Het is nog onduidelijk of die aflevering ook naar Netflix komt.

Netflix koopt filmrechten voor wereldkampioenen vrouwenvoetbal uit 1999

Netflix gaat aan de slag met het verfilmen van het boek The Girls of Summer van Jeré Longman. In het boek worden we meegenomen naar het wereldkampioenschap van 1999 waarbij het vrouwenvoetbalteam van de Verenigde Staten als winnaar gekroond werd. Sindsdien werd voetbal onder meisjes razend populair. Een releasedatum voor de film is nog niet bekend.

Tweede seizoen The Politician komt sneller dan gedacht

The Politician zal in juni al verschijnen met het tweede seizoen. De serie debuteerde afgelopen najaar op Netflix en na driekwart jaar is het dus al raak voor het vervolg. Daarin moet Payton Hobart zijn volgende stap zetten richting het presidentschap.

Lees alles over The Politician

The Umbrella Academy seizoen 2 komt deze zomer op Netflix

Seizoen 2 van The Umbrella Academy komt deze zomer naar Netflix. De castleden hebben dit bekendgemaakt door onderstaande filmpje. Ze dansen op het bekende nummer uit het eerste seizoen, terwijl ze allemaal – noodgedwongen – in hun eigen huiskamer verblijven.

Lees alles over The Umbrella Academy

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Big Flower Fight (1 seizoen) Reality 2020 2020-05-18
The Last Dance (1 seizoen) Docu 2020 2020-05-18

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?