Netflix Daily

Netflix Daily: Halston-serie krijgt eigen collectie en Feel Good is terug

Feel Good keert terug voor een tweede en tevens laatste seizoen. De serie Halston verscheen vrijdag op Netflix en het kledingmerk heeft nu een collectie uitgebracht ter ere van deze reeks.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Halston en Netflix komen samen met collectie

De serie Halston verscheen vrijdag op Netflix en het kledingmerk heeft nu een collectie uitgebracht ter ere van deze reeks. Ewan McGregor speelt in de reeks Roy Halston, hij wordt gevolgd terwijl hij zin verzonnen naam gebruikt in en wereldwijd mode-imperium. “Halston creëerde in zijn eentje luxe Amerikaanse mode. Halston heeft altijd een enorme invloed gehad op mijn carrière, in een branche waar zijn stempel decennia later blijft bestaan. Ik ben verheugd om nu zijn nalatenschap voort te zetten via deze Netflix-capsulecollectie in samenwerking met Saks Fifth Avenue en Neiman Marcus”, meldt Robert Rodriguez die de collectie heeft gemaakt.

Feel Good is terug

Feel Good keert terug voor een tweede en tevens laatste seizoen. Deze zal op 4 juni te zien zijn op Netflix. Wanneer Mae na haar terugval het contact met George en zichzelf probeert te herstellen, realiseert ze zich dat ze pas verder komt als ze haar verleden onder ogen ziet. De trailer is nu alvast verschenen.

Verwijderalarm: Kortste lijst in maanden

Terwijl we worden overspoeld met nieuw aanbod, zo waren er deze week 83 nieuwe films en series te noteren, droogt het in het Netflix Verwijderalarm juist op. Er staan op dit moment maar zeven titels op de lijst.

Bekijk het Verwijderalarm

The Restaurant seizoen 4 aangekondigd

Het vierde seizoen van The Restaurant is door Netflix aangekondigd. De historische Zweedse dramaserie wist zeer snel een grote fanbase te vergaren en gaat dan ook op voor het vierde verhaal. Vanaf 1 juni zijn alle afleveringen te zien op de streamingdienst.

Lees alles over The Restaurant

Het nieuwe aanbod van gisteren:

DC Legends of Tomorrow (5 seizoenen + S06E03) Actie 2021 7.0 18-5-2021
Sardar Ka Grandson Drama 2021 18-5-2021
The Racer Komedie 2020 5.9 18-5-2021

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van dinsdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?