Netflix Daily

Netflix Daily: Jennifer Lopez’ Halftime in juni naar Netflix, AlRawabi School for Girls vernieuwd

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor de nieuwe documentaire van Jennifer Lopez genaamd Halftime. Op 14 juni is het zover. Ook goed nieuws voor de fans van AlRawabi School for Girls. De serie is vernieuwd voor een tweede seizoen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Jennifer Lopez’ Halftime in juni naar Netflix

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor de nieuwe documentaire van Jennifer Lopez genaamd Halftime. Op 14 juni is het zover. Halftime geeft een bijzonder kijkje in het leven en de carrière van Jennifer Lopez en onthult haar enorme doorzettingsvermogen en vastberadenheid. De film legt de focus op het tweede deel van haar leven, waarin ze haar ontwikkeling als Latina, moeder en artiest blootlegt. Ze neemt het heft in eigen handen in haar carrière en gebruikt daarbij haar stem voor een hoger doel.

AlRawabi School for Girls vernieuwd voor tweede seizoen

Goed nieuws voor de fans van AlRawabi School for Girls. De serie is vernieuwd voor een tweede seizoen. Het draait om gepeste buitenbeentjes op een chique middelbare school die en reeks riskante wraakacties plannen om hun pesters terug te pakken.

Recasting! Deze actrice keert niet meer terug in Bridgerton

In de komende seizoenen van Bridgerton gaan we nog veel meer zien van Francesca Bridgerton. Ze zal er voortaan echter wel anders uitzien. Ruby Stokes keert namelijk niet terug in de komende seizoenen van Bridgerton. De makers stonden dan ook voor een recasting en hebben een vervanger gevonden.

Lees alles over Bridgerton

Verwijderalarm: Zweedse crime voegt zich bij serielijst

Voor nu staan er zeventien films en series in het Netflix Verwijderalarm. De lijs is dus relatief kort, maar er gaan wel heel wat bekende titels worden geschrapt. En dan gaat het zowel om films als series.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Circle (4 seizoenen) Reality 2022 7.3 2022-05-18
Quién Mató a Sara? (3 seizoenen) Crime 2022 6.6 2022-05-18
Love on the Spectrum U.S. (1 seizoen) Reality 2022 2022-05-18
Toscana Romance 2022 2022-05-18
Cyber Hell: Exposing an Internet Horror Docu 2022 2022-05-18
La Familia Perfecta Komedie 2021 5.4 2022-05-18

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?