Netflix Daily

Netflix Daily: Last Chance U en Comedians in Cars Getting Coffee terug

Comedians in Cars Netflix

De dag op Netflix is vooral gevuld met terugkerende titels. Zo keert Queer Eye terug voor een vierde seizoen en is er al een vijfde aangekondigd, heeft Pose een derde seizoen gekregen en zullen er nieuwe grappenmakers in de auto stappen bij Jerry Seinfeld. Ook is de releasedatum van Last Chance U bekendgemaakt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Bijna 85% krijgt video-on-demand

De opmars van streamingdiensten onder aanvoering van Netflix maakt in Nederland een ongekende groei door. Onderzoeksbureau Multiscope heeft naar buiten gebracht dat bijna 85% van de volwassenen in ons land naar video-on-demand kijkt. Het aantal kijkers ligt volgens Tweakers nog wel iets lager dan lineaite tv, dat op 88% ligt. Het verschil is in twee jaar tijd wel drastisch gedaald. Was dat toen nog 1,3 miljoen, nu nog maar een half miljoen.

Pose verlengd met derde seizoen

FX heeft Pose verlengd voor een derde seizoen. De serie is de laatste bij deze zender gemaakt door Ryan Murphy, de showrunner is namelijk exclusief voor Netflix aan de slag gegaan. Het eerste seizoen van Pose is al op Netflix te zien en het tweede seizoen is op FX pas één aflevering onderweg. Het was voor de zender genoeg om de serie al te verlengen.

Riverdale, The Flash, Dynasty, Arrow en Supergirl komen deze data terug

De startdata van populaire titels als Riverdale, The Flash en Dynasty zijn bekendgemaakt door The CW. Nadat de Amerikaanse zender enkele weken geleden al uit de doeken deed op welke dagen de series uitgezonden zouden worden, zijn daar nu ook concrete data aan gekoppeld. De exacte datum op Netflix is nog wel de vraag, maar het zal in ieder geval wachten worden tot oktober.

Alle startdata op een rij

Last Chance U komende maand terug met Indy Pirates

De hoog aangeschreven documentaireserie Last Chance U is bijna terug met het vierde seizoen. Voor het tweede jaar op rij zijn de Indy Pirates gevolgd, met de explosieve Jason Brown als coach. Het is al bekend dat het seizoen allerminst soepel zal verlopen voor Indy en met name voor Brown. In de eerste teaser, waarin de releasedatum van 19 juli is vrijgegeven, wordt dat ook duidelijk.

Pretty Little Liars verdwijnt van Netflix… maar niet in Nederland

Paniek online en op de social media, want Pretty Little Liars verdwijnt van Netflix. Deels klopt dit, maar niet voor ons. De zeer geliefde serie gaat namelijk van de streamingdienst verdwijnen in de Verenigde Staten, het gaat echter niet op voor Nederland. Wel is het de vraag wat de gevolgen zullen zijn voor de spin-off van PLL.

Alles over gevolgen spin-off Pretty Little Liars

Comedians in Cars Getting Coffee in juli met nieuwe episodes

Jerry Seinfeld is weer rond gaan rijden in de fraaiste auto’s met de meest grappige mensen. In een nieuw seizoen Comedians in Cars Getting Coffee heeft hij onder meer Eddie Murphy, Ricky Gervais en Jamie Foxx gestrikt. Alle afleveringen zullen te zien zijn vanaf 19 juli.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Arthdal Chronicles (S01E04) Drama 2019 7.7
Adam Devine: Best Time Of Our Lives Standup 2019
Bob Lazar Area 51 and Flying Saucers Docu 2018 5.9

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van dinsdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?