Netflix Daily

Netflix Daily: Junkie XL bespreekt White Lines hit, David Beckham in Peaky Blinders?

Junkie XL heeft met de lancering van de Netflix-serie White Lines een titel toe kunnen voegen aan zijn CV. Hij maakte tenslotte de muziek van de serie en die is in goede smaak gevallen. Daarnaast gaat het gerucht dat David Beckham mogelijk te zien is in het nieuwe seizoen van Peaky Blinders.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Junkie XL bespreekt White Lines-hit

Junkie XL, ook wel bekend onder de naam Tom Holkenborg, heeft een hit te pakken met de nieuwe Netflix-serie White Lines. De Nederlandse producer verzorgde tenslotte de muziek van de serie. In een interview spreekt hij erover. “Een paar jaar geleden ben ik voor het eerst benaderd voor deze show. Ik vond het gewoon fantastisch om mee te werken aan een show die aan de ene kant teruggrijpt naar de roots waar het voor mij mee begon. Het begon allemaal met een thema voor Axel”, vertelde Junkie XL onder meer. Het gehele interview beluister ej hieronder.

Heeft David Beckham een rol in Peaky Blinders?

Het is niet ondenkbaar dat in het nieuwe seizoen van Peaky Blinders een rol is weggelegd voor David Beckham. Acteur Paul Anderson plaatste op zijn Instagram een aantal foto’s van de serie. Opmerkelijk genoeg werd ook David Beckham in die foto’s getagd. Betekent dat dat hij een rol heeft in seizoen 6?

Slotseizoen The Protector komt verrassend snel

Het vierde seizoen van The Protector komt slechts een paar maanden na de release van het derde seizoen. Het slechte nieuws is wel dat dit het slotseizoen blijkt te zijn van de Turkse serie.

Lees alles over The Protector

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 25

Het slotseizoen van 13 Reasons Why staat nog altijd bovenaan de lijst van meest populaire titels op Netflix. De achtervolging is ingezet door toch wel een grote verrassing, want een Poolse film bestormt alle kijklijsten.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Order (2 seizoenen) Drama 2019
Brian Banks Drama 2018 7.1
A Whisker Away Anime 2020
Project Gio Komedie 2019 2.1
The King: Eternal Monarch (1 seizoen) Fantasy 2020 8.8
Wiren Drama 2018 7.5

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?