Netflix Daily

Netflix Daily: Rabo de Peixe verlengd en docu over WHAM!

Opnieuw een snelle verlenging, ditmaal voor Rabo de Peixe. De legendarische groep WHAM! wordt komende maand uitgelicht op Netflix met een documentaire.

Rabo de Peixe gaat verder

Voor Rabo de Peixe is er goed nieuws. Binnen een maand is de Portugese serie verlengd. Op 26 mei werden zeven afleveringen gelanceerd en nu komt er dus al een tweede seizoen. De serie heeft veel kruisbestuivingen met een andere zomerse hit Outer Banks.

Docu over WHAM! aanstaande

WHAM! is een iconische groep uit de jaren tachtig met George Michael en Andrew Ridgeley. De twee schoolvrienden begonnen een band en veroverden vervolgens de wereld. Nu lanceert Netflix de documentaire WHAM! waarin unieke beelden uit de privé-archieven van de twee worden getoond. Vanaf 5 juli is dit te zien en de trailer is alvast verschenen.

XO, Kitty krijgt tweede campagne

Succesvolle series hoeven momenteel niet lang in spanning te zitten of ze worden verlengd. Opnieuw is namelijk een reeks die een uitstekende start op Netflix kende razendsnel verlengd. XO, Kitty zal terugkeren voor een tweede seizoen.

Lees alles over Chesapeake Shores

Perfil Falso nu al verlengd voor tweede seizoen

De serie Perfil Falso heeft een uitmuntend debuut gekend op Netflix en dat heeft dan ook een snel vervolg gekregen. De streamingdienst heeft namelijk nu al bekendgemaakt dat Perfil Falso – ook bekend onder de Engelse titel Fake Profile – zal worden voorzien van een tweede seizoen. De productie kan dan ook snel gestart worden.

Lees alles over Perfil Falso

Het nieuwe aanbod van het weekend:

King the Land (1 seizoen) Romance 2023 2023-06-17
See You in My 19th Life (1 seizoen) Romance 2023 2023-06-17

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?