Netflix Daily

Netflix Daily: She’s Gotta Have It geannuleerd, kwartaalcijfers Netflix

She's Gotta Have It Netflix

She’s Gotta Have It is na twee seizoenen geannuleerd door Netflix. Daarnaast zijn de kwartaalcijfers van Netflix bekend en heeft de streamingdienst meer duidelijkheid gegeven over de cijfers van een aantal titels in zijn aanbod. Ook is de indrukwekkende trailer van Unbelievable verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

She’s Gotta Have It na 2 seizoenen geannuleerd

Netflix heeft na twee seizoenen besloten een punt te zetten achter She’s Gotta Have It. De serie van Spike Lee werd twee maanden geleden voorzien van zijn tweede seizoen, maar een derde seizoen bij Netflix hoeven we niet te verwachten. Lee probeert de serie overigens wel nog elders onder te brengen. Recent werd One Day at a Time dat door Netflix geannuleerd werd al nieuw leven ingeblazen door een ander netwerk.

Koers Netflix loopt flinke deuk op na bekendmaken kwartaalcijfers

De koers van Netflix is flink onderuit gegaan nadat het bedrijf de kwartaalcijfers bekendmaakte. De streamingdienst had de verwachting dat het aantal abonnees buiten de Verenigde Staten zou groeien met vijf miljoen, dat bleken er echter maar 2,8 miljoen te zijn. Daarnaast daalde het aantal abonnees in de Verenigde Staten met liefst 130.000. Het zorgde ervoor dat de koers daalde met bijna 12 procent. Toch blijft Netflix hoopvol en verwacht het voor het derde kwartaal een groei van zeven miljoen betaalde gebruikers.

Our Planet best bekeken documentaire-serie op Netflix

Netflix heeft heel wat goede documentaires in zijn assortiment. De best bekeken daarvan blijkt inmiddels Our Planet te zijn. De natuurdocumentaire-serie ging concurrenten als Making a Murderer en Chef’s Table voorbij. Daarnaast werd ook duidelijk dat Dead to Me in de eerste maand dertig miljoen keer werd bekeken en When They See Us 25 miljoen keer. In de categorie films werd Murder Mystery in de eerste maand liefst 75 miljoen keer bekeken. The Perfect Date en Always Be My Maybe deden het met respectievelijk 48 miljoen en 32 miljoen streams ook niet verkeerd.

Trailer van limited miniserie Unbelievable verschenen

De eerste officiële trailer van de limited miniserie Unbelievable is verschenen. De serie is geïnspireerd door An Unbelievable Story of Rape, een artikel van ProPublica dat de Pulitzer Prize won. De serie vertelt het verhaal van een meisje dat aangifte doet van verkrachting en die later weer terugtrekt. Twee vrouwelijke agenten doen er alles aan om de waarheid te achterhalen.

Netflix lanceert mobile only abonnement

Netflix heeft de laatste tijd getest met een mobile only abonnement. De streamingdienst heeft nu bekendgemaakt dat dat abonnement er daadwerkelijk gaat komen in India. Het is nog onduidelijk of het goedkopere abonnement later ook wordt uitgerold naar andere landen.

Lees alles over het mobile only abonnement

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Designated Survivor: 60 days (S01E04) Drama 2019
Secret Obsession Thriller 2019
LEGO Friends: Girls on a Mission (1 seizoen) Kinderen 2018 6.4

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?