Netflix Daily

Netflix Daily: Mogelijk toch vervolg voor The Haunting, trailer Monster Hunter

The Haunting krijgt mogelijk toch nog een vervolg, al is het daarvoor wel afwachten wat de plannen van maker en bedenker Mike Flanagan zijn. Ondertussen is de officiële trailer verschenen van Monster Hunter: Legends of the Guild.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Toch een vervolg voor The Haunting?

The Haunting of Hill House kreeg een vervolg op Netflix met The Haunting of Bly Manor. Het valt niet uit te sluiten dat er nóg een vervolg komt. Actrice Carla Gugino was betrokken bij beide seizoenen en liet al weten dat maker en bedenker Mike Flanagan nog heel wat andere projecten heeft liggen. “Ik ben niet verbonden aan waar [Flanagan nu aan werkt], maar we houden er echt heel erg van om samen te werken. Dus ja, ik ben enthousiast over wat we hierna kunnen doen. Of dat een nieuwe Haunting of iets anders is.”

Als het aan Gugino ligt, is het einde voor The Haunting nog niet in zicht. “Of hij klaar is met The Haunting weet ik niet. Maar ik denk dat, wat er dan ook komt, zelfs als er geen derde komt, wat hij hierna maakt voor zijn gevoel beter is. En als hij de volgende geweldig kan maken, dan is dat zijn nieuwe project.”

Trailer Monster Hunter: Legends of the Guild verschenen

Monster Hunter krijgt een eigen film op Netflix. Het wordt een animatiefilm die gebaseerd is op Capcoms Monster Hunter-gamefranchise op Netflix. De film komt op 12 augustus naar Netflix en inmiddels is de officiële trailer verschenen.

Downton Abbey keert in augustus volledig terug naar Netflix

Downton Abbey heeft vroeger al eens op Netflix gestaan, maar is daarna van de streamingdienst verdwenen. Nu blijkt dat we binnenkort eindelijk weer aan de slag kunnen met de serie. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat de serie op 15 augustus terugkeert op Netflix.

Lees alles over Downton Abbey

Bridgerton-opnames stilgelegd vanwege coronabesmetting

De opnames van het tweede seizoen van Bridgerton zijn stil komen te liggen door een coronabesmetting. Het is al de tweede besmetting op de set in een korte periode. Door de positieve coronatest moest iedereen getest worden. Daarnaast zorgde de besmetting voor een ‘logistieke nachtmerrie’.

Lees alles over Bridgerton

Het nieuwe aanbod van gisteren:

This is Personal Docu 2019 5.1 2021-07-18

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?