Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste beelden actiethriller Carter; Opnames Virgin River alweer van start

Actie tot de max, dat kunnen we verwachten van Carter. De eerste beelden zijn verschenen, waarvoor we ons op kunnen maken in augustus. Deze week komt seizoen 4 van Virgin River, ondertussen wordt er alweer hard gewerkt aan het vijfde seizoen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Actiethriller Carter heeft eerste beelden te pakken

In de eerste week van augustus kunnen we ons op gaan maken voor Carter. Deze actiethriller gaat voor heel wat voorwerk zorgen. Diverse landen zijn verwoest na een dodelijke pandemie, waarop Carter zonder herinneringen wakker wordt. Daarnaast zit er een apparaat in zijn hoofd en een bom in zijn mond. Een stem stuurt hem op een meisje af dat het tegengif voor het virus is. Alleen er zijn meer kapers op de kust.

Opnames Virgin River seizoen 5 zijn van start

Het vierde seizoen van Virgin River zal deze week verschijnen op Netflix, daar blijft het niet bij. Er werden vorig jaar namelijk gelijk twee seizoenen tegelijk besteld door de streamingdienst. Het was eigenlijk de bedoeling dat de twee seizoenen achter elkaar opgenomen zouden worden, maar de pandemie gooide ook voor Virgin River roet in het eten. Afgelopen voorjaar kon er niet gewerkt worden in Vancouver, dat is nu wel het geval. Maandag zijn de opnames van start gegaan voor het vijfde seizoen, zodat de verwachting is dat het nieuwe seizoen komende zomer gaat verschijnen.

Rick and Morty gaat in zijn geheel verdwijnen

Over een kleine maand zullen alle vijf de huidige seizoenen van Rick and Morty verdwijnen van Netflix. De sci-fi animatieserie is zeer populair en gaat nog heel veel seizoenen krijgen. Deze zullen alleen niet op de streamingdienst te zien zijn.

Lees alles over het vertrek van Rick and Morty

Zien! Zo zag Virgin River-ster Mel er vroeger uit

Alexandra Breckenridge staat tegenwoordig bekend om haar rol als Melinda ‘Mel’ Monroe uit Virgin River. De afgelopen seizoenen is ze in de harten gesloten bij heel wat kijkers. Recent plaatste ze op Instagram een schattige ’throwback’ foto. Daarop is te zien hoe ze eruit zag toen ze nog een tiener was en wij kunnen alvast verklappen: Ze is niet veel veranderd.

Bekijk de throwback foto’s

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (5 seizoenen + S06E20) Drama 2022 7.4 2022-07-18
Storybots: Laugh, Learn, Sing (2 seizoenen) Kinderen 2022 2022-07-18
Too Old For Fairy Tales Familie 2022 6.1 2022-07-18
Live is Life Drama 2021 7.0 2022-07-18
Hotel Mumbai Drama 2018 7.6 2022-07-18
When Missing Turns to Murder (1 seizoen) Docu 2019 7.1 2022-07-18

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?