Netflix Daily

Netflix Daily: Geen geld voor Orange is the New Black en spetterende Stranger Things-comeback

Krijgen we in het vijfde en tevens laatste seizoen van Stranger Things te maken met een spetterende comeback? Misschien wel. En… de acteurs die meespeelden in Orange in the New Black konden klaarblijkelijk niet rondkomen!

Keert Eight terug in het laatste seizoen van Stranger Things?

Vermoedelijk moeten we nog wel eventjes wachten op Stranger Things seizoen 5, omdat er natuurlijk nogal wat gaande is in Hollywood (stakingen, stakingen en nog meer stakingen). Toch is menigeen wél benieuwd naar het verhaal van de zwanenzang van de ‘Sci-Fi-serie’. En wat dat betreft komen de makers nu met een hint: kijk seizoen 2 nog eens terug! Wat zouden ze daarmee bedoelen? Doelen ze misschien op Eight, de ‘zus’ van Eleven? Zij verscheen vooralsnog alleen maar in seizoen 2 en zou dus een comeback kunnen maken, de speculaties online wijzen daar wel op. Is zij levend en wel ontsnapt aan de tragedie in het Hawkins Lab? De toekomst zal het leren.

Orange is the New Black-acteurs beten op een houtje

We hebben er hierboven al even naar verwezen: er wordt momenteel gestaakt in de business van de series en films. Dat heeft grotendeels te maken met streamingdiensten zoals Netflix, die hun acteurs slecht (of helemaal niet) zouden betalen. Diane Guerrero (Maritza Ramos in de ‘gevangenisserie’) onthult nu dat ze niet eens rond kon komen van wat ze op haar bankrekening binnenkreeg voor haar rol in OITNB. In een interview met The Newyorker vertelt ze dat ze een bijbaantje (als barvrouw) had toen ze in de desbetreffende show speelde: “En hoe moet je zoiets aan de grote klok hangen. Iedereen zou zeggen: O mijn God, ik vind je geweldig in die serie, maar… wat doe je daar dan? Als je helemaal niks betaald krijgt…”

Wanneer komt The Beauty Queen of Jerusalem seizoen 3 op Netflix?

Inmiddels kun je The Beauty Queen of Jerusalem seizoen 2 checken op Netflix, maar wanneer gaat het derde seizoen precies in première? Het antwoord: later dan je verwacht. Althans, tussen de eerste twee seizoenen zat er bijzonder weinig tijd, maar dat was omdat de afleveringen al lang en breed uitgezonden waren in het land van herkomst, Israël. Nu moeten we wachten totdat de opnames weer in gang schieten, maar wanneer dat precies is… Misschien biedt het onderstaande artikel uitkomst!

Lees alles over The Beauty Queen of Jerusalem

‘Jack’ uit Virgin River zorgt voor verwarring…

Acteur Martin Henderson, beter bekend als Jack uit Virgin River, heeft voor verwarring gezorgd met een nieuwe post op Instagram. Terwijl fans reikhalzend uitkijken naar het vijfde seizoen van de serie, deelde Henderson per ongeluk een post waaruit zou blijken dat de opnames voor seizoen 6 al waren gestart. Daar bleek echter niets van te kloppen en razendsnel trok Henderson zijn woorden in. “Wachtend op de set tijdens het filmen van seizoen 6”, schreef hij eerst. Daar kwam hij later op terug: “Wachtend op de set tijdens het filmen van seizoen 5. Sorry, ik schreef in eerste instantie seizoen 6, maar dat was een stomme fout van me. We hebben tenslotte nog geen zesde seizoen gemaakt.”

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van dinsdag:

Kingdom Actie 2019 6.6 2023-07-18
Kingdom 2: To the Far Land Actie 2022 6.5 2023-07-18

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van dinsdag

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?