Netflix Daily

Netflix Daily: Vervolg The Babysitter, KJ Apa (Archie) over eerbetoon Luke Perry

Netflix werkt aan een tweede film van The Babysitter. Daarnaast heeft KJ Apa (Archie) zich uitgesproken over het eerbetoon van Luke Perry in Riverdale en is Piper Kernan te zien in het slot van Orange is the New Black.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

KJ Apa (Archie) over eerbetoon Luke Perry

KJ Apa heeft zich uitgelaten over de eerste aflevering van Riverdale van het nieuwe seizoen. In de eerste aflevering van seizoen 4 wordt de in maart overleden Luke Perry geëerd. Shannen Doherty uit Beverly Hills, 90210 is ingevlogen. “Het was geweldig. Ik had een paar scènes met haar. Ze is een prachtige actrice. Alles in die eerste aflevering is zo authentiek en zo echt dat het niet eens voelde alsof we een aflevering aan het schieten waren. Het was duidelijk echt emotioneel. Het is een prachtige aflevering. We hebben nog steeds een hoop te schieten ervoor.”

Ook de aflevering werd besproken. “Ik ben super enthousiast voor mensen om het te zien. Het is een moeilijke, omdat je terug moet gaan en weer toegang moet geven tot de emoties. Dat is niet iets waar iedereen zich comfortabel bij voelt. De schrijvers hebben het absoluut goed gedaan.”

The Babysitter krijgt vervolg op Netflix

Netflix heeft een tweede film aangekondigd voor The Babysitter. De eerste horrorkomediefilm verscheen in oktober 2017 en nu blijkt door McG gewerkt te worden aan een vervolg. De film wordt in 2020 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In de eerste film zagen we hoe Cole er achterkwam dat zijn oppas lid was van een satanische sekte.

Piper Kernan te zien in Orange is the New Black

Piper Kernan is te zien in het laatste seizoen van Orange is the New Black. De serie over een vrouwengevangenis is gebaseerd op het verhaal van Piper Kernan. Als verrassing was zij ook te zien in het slot van Orange is the New Black, samen met haar man Larry.

Peaky Blinders seizoen 5 in oktober naar Netflix

De releasedatum van het vijfde seizoen van Peaky Blinders is bekend. De uitzendingen van de reeks starten nog later deze maand bij BBC en zijn eind september volledig afgerond. Daarna, op vrijdag 4 oktober, worden de afleveringen toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Lees alles over Peaky Blinders

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Conjuring Horror 2013 7.5
Patriot Act with Hasan Minhaj (3 seizoenen + S04E03) Talkshow 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?