Netflix Daily

Netflix Daily: Patriot Act gecanceld, vakantiebaan voor Stranger Things-acteur

Netflix heeft na twee jaar een punt gezet achter Patriot Act. De talkshow van Hasan Minhaj keert dan ook niet meer terug op Netflix. Daarnaast blijkt Gaten Matarazzo zich deze zomer bezig te houden met een vakantiebana.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Patriot Act with Hasan Minhaj gecanceld

Netflix heeft Patriot Act with Hasan Minhaj gecanceld. Na twee jaar is het over en uit voor de talkshow waarvan op zondagen een nieuw seizoen verscheen. Daarmee is ook de laatste talkshow die Netflix nog had ten einde gekomen. Minhaj liet via Twitter weten: “Wat een tijd. Patriot Act is ten einde gekomen. Ik heb de mogelijkheid gekregen om met de beste schrijvers, producenten, onderzoekers en animators te werken. Mijn 2 baby’s zijn geboren en opgegroeid met de show. Bedankt Netflix en iedereen die gekeken heeft.”

Vakantiebaan voor Stranger Things-acteur Gaten Matarazzo

Wie dacht dat de sterren van Stranger Things uitrusten nu ze even niet verder kunnen met de productie van seizoen 4, komt bedrogen uit. Gaten Matarazzo blijkt bijvoorbeeld aan de slag te zijn gegaan met een vakantiebaan. De zeventienjarige acteur houdt zich momenteel bezig met werkzaamheden in een restaurant in Long Beach Island waar ook een aantal van zijn familieleden werken. Ondanks dat hij zich daar vermomde met mondkapje en pet werd hij toch herkend.

Queen of the South: Voor wie werd Teresa gewaarschuwd in cliffhanger seizoen 4?

Op 1 juli 2020 verraste Netflix zijn gebruikers door niet alleen seizoen 3, maar ook seizoen 4 van Queen of the South tegelijkertijd in het aanbod te zetten. Met name het laatste deel was weer smullen geblazen, en veelbelovend richting het vijfde seizoen. Want de cliffhanger was werkelijk bloedstollend, en roept veel vragen op.

Lees alles over Queen of the Sout

Verwijderalarm: Volledige evenwicht van films en series

Het Netflix Verwijderalarm is deze week opnieuw niet al te lang. Er staan exact tien titels op het punt om te gaan vertrekken van de streamingdienst. Daarvan is exact de helft films en de andere helft series.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The 100 (6 seizoenen + S07E11) Sci-Fi 2020 7.8
Castle & Castle (1 seizoen) Drama 2018 8.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?