Netflix Daily

Netflix Daily: Pikante transfer Luis Figo en Rory Culkin in Black Mirror

Een bekend gezicht zal de hoofdrol gaan spelen in één van de verhalen van Black Mirror seizoen 6. Namelijk Rory Culkin. Daarnaast wordt er een documentaire gemaakt over één van de meest controversieelste transfers ooit in voetballand. Die van Luis Figo.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Rory Culkin krijgt hoofdrol in Black Mirror 6

De productie voor Black Mirror seizoen 6 is in volle gang. Recent werden de eerste namen al bekendgemaakt die te zien zullen zijn, waaronder een bekend gezicht uit Breaking Bad. Nu is Rory Culkin vastgelegd. Hij maakte als jonge acteur al naam in Signs en is momenteel succesvol met Under the Banner of Heaven. In de zesde reeks van Black Mirror zal hij de hoofdrol krijgen in één van de verhalen. Welke hebben de makers nog niet bekendgemaakt.

El Caso Figo over de controversiële transfer

Van Ajax naar Feyenoord verkassen als speler, het komt zelden tot nooit voor. Maar wat te denken van FC Barcelona naar Real Madrid. Het is een vorm van heiligingsschennis die maar weinigen hebben aangedurfd. Eén daarvan was Luis Figo. De Portugees verkaste van Catalonië naar de Spaanse hoofdstad, om bij de Koninklijken te gaan voetballen. Over deze controversiële transfer maakt Netflix een documentaire genaamd El Caso Figo (The Figo Affair). Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Wie is de Mol? komt naar Netflix

Wie is de Mol? zal dit najaar te zien zijn op Netflix. De streamer voegde in de Verenigde Staten afgelopen jaar al de vijf seizoenen toe die begin 2000 zijn uitgezonden op ABC. Nu heeft Netflix een herstart ingezet, want er is een nieuw seizoen opgenomen.

Lees alles over Wie is de Mol

Tim Burton’s Wednesday heeft heerlijke trailer

The Addams Family is bijna terug. Met dochter Wednesday in de hoofdrol komt er dit najaar een serie van de hand van Tim Burton. De trailer is nu alvast verschenen, waarin dochterlief de zwarte randjes al weer heel snel weet op te zoeken.

Lees alles over Wednesday

Het nieuwe aanbod van gisteren:

He-Man and the Masters of the Universe Animatie 2022 6.0 2022-08-18
Inside the Mind of a Cat Docu 2022 2022-08-18
Tekken: Bloodline (1 seizoen) Anime 2022 2022-08-18

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?