Netflix Daily

Netflix Daily: Slotseizoen The 100 wordt ‘totaal anders’, cast Winx-serie compleet

Octavia The 100

Marie Avgeropoulos heeft aangegeven dat het slotseizoen van The 100 anders wordt dan kijkers gewend zijn. Daarnaast is de cast van de live action-serie van Winx bekend en is de trailer van Living With Yourself met Paul Rudd verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Marie Avgeropoulos (Octavia) over slotseizoen The 100

The 100 krijgt nog één laatste seizoen en daarin gaan kijkers omver geblazen worden. Dat is althans wat Marie Avgeropoulos, de actrice die Octavia speelt, verwacht. “Volgend seizoen is totaal anders dan alle andere. De kijkers gaan niet geloven wat eraan komt. Er komen nieuwe karakters, nieuwe planeten en nieuwe wendingen aan”, aldus de actrice.

Cast voor Winx-serie bekend

Netflix heeft eindelijk de cast bekendgemaakt voor de langverwachte nieuwe serie over Winx. De streamingdienst is aan de slag gegaan met een live-action-serie over de vriendinnen onder de naam Fate: The Winx Saga. De hoofdrol van Bloom is voor Abigal Cowen (Chilling Adventures of Sabrina), de andere rollen zijn voor Hannah van der Westhuysen (Stella), Precious Mustapha (Aisha), Eliot Salt (Terra) en Elisha Applebaum (Musa).

8 Films van Netflix om dit najaar naar uit te kijken

Het einde van het jaar komt alweer in zicht, maar Netflix heeft dit jaar nog heel wat voor ons in petto. De streamingdienst laat in de resterende maanden van dit jaar een aantal films in première gaan in de bioscoop in de Verenigde Staten. Later verschijnen ze vervolgens op Netflix. In dit artikel de acht films om nog naar uit te kijken.

Lees alles over de acht films

Family Reunion verlengd, krijgt een special én bonusafleveringen

Netflix heeft heel wat goed nieuws voor fans van Family Reunion. De serie komt niet alleen terug voor een tweede seizoen, maar krijgt ook bonusafleveringen voor zijn eerste seizoen en een speciale aflevering voor de feestdagen. De eerste nieuwe toevoeging is al op 9 december.

Lees alles over Family Reunion

Trailer Living With Yourself verschenen

Netflix heeft de eerste officiële trailer naar buiten gebracht van Living With Yourself. In de nieuwe hilarische serie is een dubbelrol weggelegd voor Paul Rudd. Hij speelt een man die een behandeling aangaat om een beter mens te worden. Hij merkt al snel dat hij een verbeterde versie van zichzelf is geworden, maar weet dan nog niet dat zijn slechte versie ook nog rondloopt.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Sebastian Maniscalco: What’s Wrong with People Stand-up 2012 8.2
Escape Plan 3 Actie 2019 4.4
Arthdal Chronicles (S01E14) Drama 2019 7.7

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren