Netflix Daily

Netflix Daily: Suits-acteur overleden en klokkenluiders over buitenaardse wezens

Triest nieuws uit Texas, want Billy Miller is dit weekend overleden. Netflix kondigt daarnaast de docuserie Encounters aan.

Billy Miller op 43-jarige leeftijd overleden

Billy Miller is vrijdag overleden in Austin, Texas. Dit nieuws heeft zijn management naar buiten gebracht. De slechts 43-jarige acteur was te zien in onder meer Suits en General Hospital. Een doodsoorzaak is niet naar buiten gebracht, wel dat Miller kampte met hevige depressies. De acteur won drie Emmy’s voor de rol van Billy Abbott in The Young and the Restless. In Suits vertolkte hij de rol van Marcus en in Ray Donovan verscheen hij als Todd Dougherty. De afgelopen twee jaar was hij nog te zien in afleveringen van The Rookie en NCIS.

Encounters: onthullingen van klokkenluiders

De vierdelige docuserie Encounters belooft een boeiend geheel te worden. Vreemde lichten in de lucht boven een stadje in Texas, een buitenaardse ontmoeting met schoolkinderen in Zimbabwe en vreemde gebeurtenissen in een kerncentrale in Japan. Het zijn verhalen van klokkenluiders die we vanaf 27 september kunnen zien in Encounters.

Deze grote series komen dit najaar op Netflix

Netflix blijft maar strooien met series en dat is dit najaar natuurlijk niet anders. De streamingdienst heeft een hele hoop nieuwe (én nieuwe seizoenen van oude) shows in de startblokken staan en dit zijn de tien grootste!

Lees alles over de grote series

Razendsnel besluit: One Piece verlengd voor tweede seizoen

Een verrassing is het niet, behalve misschien de snelheid waarmee het besluit is genomen. One Piece is namelijk verlengd voor een tweede seizoen, slechts twee weken na de release van de langverwachte serie. Het is de eerste anime-serie die succes verwerkt is tot een live-action serie. De scripts voor een tweede seizoen lagen volgens veel geluiden al klaar.

Lees alles over One Piece

Het nieuwe aanbod van gisteren:

My Little Pony: Wees Trouw Aan Jezelf Kinderen 2023 2023-09-18

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?