Netflix Daily

Netflix Daily: Indrukwekkende kijkcijfers Ratched, nieuwslezeres ontslagen wegens Hubie Halloween

Netflix heeft de indrukwekkende kijkcijfers van het eerste seizoen van Ratched bekendgemaakt. Het eerste seizoen van de serie is uitgegroeid tot de grootste Original van dit jaar. Daarnaast blijkt een nieuwslezeres ontslagen te zijn vanwege haar rol in Hubie Halloween.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix maakt indrukwekkende kijkcijfers Ratched bekend

Ratched blijkt in de eerste dagen van zijn release uitstekende zaken gedaan te hebben op Netflix. Het eerste seizoen van de serie deed het zelfs zo goed dat het is uitgegroeid tot het best scorende eerste seizoen van een Original van dit jaar. In de eerste 28 dagen werd seizoen 1 bekeken door liefst 48 miljoen Netflix-abonnees.

Nieuwslezeres ontslagen wegens rol in Hubie Halloween

Haar avontuur in Hubie Halloween is voor Alaina Pinto anders verlopen dan ongetwijfeld gedacht. De nieuwslezeres is ontslagen voor haar rol in de film. Alaina was in de film te zien als nieuwslezeres van een verzonnen nieuwzender. Een actie waarmee ze een deel van haar contract bij haar dagelijkse baan geschonden heeft. Ze is dan ook ontslagen door 7 News.

Star Trek: Discovery nu al verlengd met vierde seizoen

Zijn er op dit moment veel series die voortijdig neerstorten, dat geldt niet voor Star Trek: Discovery. Deze serie van CBS, waarvan Netflix de internationale streamingrechten heeft, vliegt vrolijk verder. Het derde seizoen is pas net begonnen en het vierde seizoen is nu al aangekondigd.

Lees alles over Star Trek: Discovery

Twee nieuwe castleden voor You seizoen 3

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het derde seizoen van You. Ondanks dat recent duidelijk werd dat de release van seizoen 3 op zich laat wachten door de coronaperikelen, is nu wel duidelijk geworden dat we in seizoen 3 kennismaken met twee nieuwe gezichten. Het gaat om Shalita Grant en Travis VanWinkle.

Lees alles over You

Het nieuwe aanbod van het weekend:

La Valla (S01E06) Sci-Fi 2020 6.7
The Last Kids on Earth (3 seizoenen) Kinderen 2019
Aquaman Actie 2018 6.9
About Time Komedie 2013 7.8
Kick Ass 2 Actie 2013 6.5

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?