Netflix Daily

Netflix Daily: Family Reunion vernieuwd voor seizoen 3, The Lost Daughter naar Netflix

Family Reunion is vernieuwd voor een derde seizoen op Netflix. Dat wordt ook meteen het slotseizoen van de serie. Ondertussen heeft Netflix de rechten aangekocht van The Lost Daughter, afkomstig van Maggie Gyllenhaal met Olivia Colman in de hoofdrol.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Family Reunion vernieuwd voor derde seizoen op Netflix

Fans van Family Reunion bleven na de cliffhanger van seizoen 2 verbaasd achter. Nu blijkt dat ze toch een antwoord krijgen op wat er gebeurd is met Cocoa en Moz nadat ze bekendmaakten dat ze een baby verwachten. De serie is namelijk vernieuwd voor een derde en tevens laatste seizoen. Het slotseizoen bestaat uit tien afleveringen.

Netflix haalt The Lost Daughter naar streamingdienst

Netflix is erin geslaagd om The Lost Daughter naar zijn streamingdienst te halen. De film gebaseerd op een roman van Elena Ferrante, was eerder al te zien op het Venice Film Festival. Nu gaat Netflix er met rechten van de de film van Maggie Gyllenhaal vandoor. De release op Netflix vindt op 31 december plaats. In de film is de hoofdrol voor Olivia Colman (The Crown). Ze vertolkt de rol van Leda, een vrouw die tijdens haar vakantie geobsedeerd raakt door een moeder en haar jonge dochter. Het leidt haar tot een duister geheim uit haar verleden.

When Calls the Heart-seizoenen verwijderd van Netflix

Onrust voor de fans van When Calls the Heart. Er zullen namelijk spoedig diverse seizoenen verdwijnen van Netflix. De reeks is origineel van Hallmark, waardoor Netflix de rechten moet aankopen. Eind deze maand blijkt er een deel van de licentie te verlopen, zo heeft Netflix-Nederland.nl achterhaald.

Lees alles over When Calls the Heart

You seizoen 4: Alles wat we al weten

You seizoen 4 is officieel besteld door Netflix. Nog voordat het derde seizoen van de hitreeks met Penn Badgley in de hoofdrol gelanceerd was, werd al duidelijk dat we ons sowieso op mogen maken voor een vierde seizoen. Daarin gaat heel wat veranderen, want seizoen 3 telde heel wat slachtoffers. In dit artikel vertellen we je alles wat we al weten over You seizoen 4.

Lees alles over You

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Chesapeake Shores (5 seizoenen) Drama 2021 7.5 2021-10-18
Japan Sinks: People of Hope (2 aflevering) Drama 2021 2021-10-18
Achter de Wolken Drama 2016 6.3 2021-10-18
Zaman Crime 1983 6.8 2021-10-18
De Loteling Drama 1974 6.6 2021-10-18
Gold Stars (1 seizoen) Docu 2017 7.3 2021-10-18

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?