Netflix Daily

Netflix Daily: The Night Agent seizoen 2 en eerste beelden Young Royals 3

Op zowel het tweede seizoen van The Night Agent als de derde reeks van Young Royals zullen we nog even moeten wachten. Wel is er meer bekend geworden.

Maker The Night Agent geniet van underdog verhaal

Dolblij is Shawn Ryan dat hij eindelijk zijn werk weer kan doen. De showrunner is bezig met het finaleseizoen van S.W.A.T. en daarnaast aan het tweede seizoen van The Night Agent. De afgelopen periode zat hij door de staking thuis, maar kan weer aan de slag. Voor The Night Agent waren ze halverwege met schrijven van de tien afleveringen, zo laat hij weten aan Variety. “Het is een ultiem underdog verhaal”, vindt Ryan. “We kunnen zien dat de serie na tien weken zo’n 750 miljoen uur bekeken is. En dat voor een serie waar helemaal geen al te hoog budget voor was. En ook niet met grote namen in de cast of een uitvoerige marketing tijdens de release. En toch wordt het één van de best bekeken series van 2023.”

Eerste teaser Young Royals 3

Het derde seizoen van Young Royals staat gepland voor komend jaar. De opnames zijn onderweg en met een eerste teaser heeft Netflix nu duidelijk gemaakt dat we er in 2024 voor kunnen gaan zitten. Veel meer informatie is er helaas nog niet, dus moeten we het doen met deze korte beelden.

Eerste beelden The Crown seizoen 6 gedeeld

The Crown is dit najaar twee keer terug met in totaal nog tien afleveringen. Het zesde seizoen is in twee delen geknipt en te zien op 16 november en 14 december. Netflix heeft nu ook de eerste beelden vrijgegeven.

Lees alles over The Crown

Bizarre Netflix-docu: van matchmaking naar angstaanjagende sekte

Netflix-documentaires hanteren regelmatig het principe ‘gek, gekker, gekst’ en nu heeft de streamingdienst er eentje die in die laatste categorie valt, ‘gekst’ dus: Escaping Twin Flames, over een matchmakingcommunity die een sekte werd!

Lees alles over Escaping Twin Flames

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Hunger Games Actie 2012 7.2 2023-10-18
The Hunger Games: Catching Fire Actie 2013 7.6 2023-10-18
The Hunger Games Mockingjay – Part 1 Actie 2014 6.7 2023-10-18
The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 Actie 2015 6.6 2023-10-18
Kaala Paani (1 seizoen) Thriller 2023 2023-10-18

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?