Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuw castlid voor Dead to Me, Idris Elba in nieuwe Netflix-film

Er is een nieuw castlid bekend voor Dead to Me. Daarnaast is Idris Elba binnenkort te zien in een nieuwe Netflix-film. Ook is de trailer gelanceerd voor Magic for Humans seizoen 2.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuw castlid aangekondigd voor Dead to Me

De cast van Dead to Me is uitgebreid met een nieuwe actrice. Michole Briana White speelt een rol in het tweede seizoen van de Netflix-reeks. Ze kruipt voor de reeks in de huid van Teri. Eerder speelde de Amerikaanse actrice al in onder meer The Fresh Prince of Bel-Air, Law & Order, Chicago Hope en Faster.

Idris Elba in nieuwe Netflix-film

Idris Elba is te zien in een nieuwe Netflix-film die geproduceerd wordt door Jay-Z. De acteur heeft een rol te pakken in The Harder They Fall, net als Jonathan Majors. De film volgt outlaw Nat Love (Majors). Hij komt erachter dat de man (Elba) die zijn ouders twee decennia geleden heeft vermoord, wordt vrijgelaten uit de gevangenis. Hij besluit zich te herenigen met zijn bende om zijn vijand op te sporen voor wraak.

Spin-off La Casa de Papel op komst?

Netflix denkt erover na om een spin-off van La Casa de Papel te laten maken. Dat heeft producent Jesús Colmenar naar buiten gebracht tijdens een bijeenkomst met fans. Waar die eventuele spin-off over zou moeten gaan, wilde hij echter nog niet bekend maken. Wel vertelde hij het één en ander over seizoen 4.

Lees alles over de mogelijke spin-off

Spaanse superheldenserie El Vecino naar Netflix

Superheldenseries kennen we volop vanuit de Verenigde Staten, Netflix komt nog dit kalenderjaar ook met een Spaanse serie. El Vicino, oftewel de buurman, zal op 31 december verschijnen. Het gaat om een komische superheldenreeks, want Javier is een held tegen wil en dank.

Lees alles over El Vecino

Trailer Magic for Humans seizoen 2

Netflix heeft de trailer gelanceerd voor het tweede seizoen van Magic for Humans. Seizoen 2 wordt op 4 december toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst en door middel van de trailer kunnen we alvast zien wat we van het seizoen mogen verwachten. In de reeks zien we dat Justin Willman tot het uiterste gaat om mensen te verbazen.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb *
My Country: The New Age (S01E12) Actie 2019
Hell Fest Horror 2018 5.5

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?