Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste trailer Nederlandse kerstfilm, Britse koningshuis boos om The Crown

Netflix kondigde recent al de eerste Nederlands kerstfilm aan. De Familie Claus heeft nu een officiële trailer gekregen. Ondertussen blijkt het Britse koningshuis boos om The Crown seizoen 4, zo liet een insider weten.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix lanceert officiële trailer De Familie Claus

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van de nieuwe Nederlandse kerstfilm De Familie Claus. De film komt op 7 december naar Netflix en laat zien hoe Jules, die helemaal niet meer van Kerstmis houdt, ineens moet zorgen dat het feest gered wordt. Hoofdrollen zijn er voor Bracha van Doesburgh, Jan Decleir en Mo Bakker.

Britse koningshuis niet blij met The Crown seizoen 4

Het vierde seizoen van The Crown zou niet goed ontvangen zijn bij het Britse koningshuis. Volgens een insider is men boos op de manier waarop Prins Charles wordt neergezet. Hij wordt afgebeeld als een egoïstische en ongevoelige man die terwijl hij met prinses Diana trouwt ook zijn affaire met Camilla Parker-Bowles in stand houdt. Volgens de insider van The Mail on Sunday worden kijkers daarmee misleid.

Met deze films wil Netflix deze winter indruk maken

Na een aantal moeilijke opstartjaren waarin de films van Netflix weinigen echt konden bekoren, is daar de laatste twee jaar verandering ingekomen. Met Roma werden zelfs Oscars gewonnen en afgelopen winter was het goed toeven voor filmfans met onder andere The Irishman, Two Popes, Marriage Story en Klaus. Ditmaal verschijnen er in december en januari vijf films waar Netflix hoge ogen mee wil gaan gooien. We hebben ze voor je verzameld.

Lees alles over de films

Truecrime docu serie The Ripper komt vlak na overlijden Yorkshire Ripper

Met The Ripper heeft Netflix een nieuwe truecrime docuserie aangekondigd. Peter Sutcliffe, beter bekend als The Yorkshire Ripper, is vijf dagen geleden overleden aan de gevolgen van corona. Over jacht op Sutcliffe gaat The Ripper, vanaf 16 december te zien op Netflix.

Lees alles over The Ripper

Het nieuwe aanbod van gisteren:

O sabor das margaridas (2 seizoenen) Thriller 2020 2020-11-18
Holiday Home Makeover with Mr. Christmas (1 seizoen) Reality 2020 2020-11-18

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?