Netflix Daily

Netflix Daily: Hond uit Fuller House overleden, cast Shadow and Bone

De trouwe hond van Fuller House is overleden op vierjarige leeftijd. Cosmo overleed nadat er complicaties zijn opgetreden bij een operatie. Daarnaast is de cast van Shadow and Bone bekendgeworden.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Hond Fuller House overleden

De cast van Fuller House is gebroken. Cosmo, de hond van de serie, is overleden nadat er complicaties zijn opgetreden bij een operatie. De golden retriever was vier jaar oud op het moment dat hij overleed. Door middel van een post op Instagram werd afscheid genomen van de trouwe viervoeter.

Cast Shadow and Bone verder uitgebreid

De cast van Shadow and Bone is verder uitgebreid. De serie is afkomstig van Eric Heisserer van Bid Box en kondigde eerder al een waslijst aan acteurs aan. Nu zijn daar nieuwe namen bijgekomen met Calahan Skogman, Zoë Wanamaker (Killing Eve), Kevin Eldon (Game Of Thrones), Julian Kostov (Treadstone), Luke Pasqualino (Snatch), Jasmine Blackborow (School’s Out Forever) en Gabrielle Brooks (Young Vic Theatre’s Twelfth Night).

Eerder werden Ben Barnes, Freddy Carter, Jessie Mei Li, Archie Renaux, Amita Suman en Kit Young al aangekondigd. De productie vindt momenteel plaats in Boedapest. In de serie komen we in een wereld met eeuwige duisternis terecht, waar onnatuurlijke wezens zich op menselijk vlees verheugen. Dan ontdekt een jonge soldaat een kracht die het land weer zou kunnen verenigen.

Verwijderalarm: Naast series nu ook Disney-titels op de lijst

De lijst met series die gaan verdwijnen aan het eind van december is opnieuw geslonken, want er is weer een licentie verlengd! Daar staat wel tegenover dat er de komende dagen een aantal toffe films verdwijnen.

Lees alles over het Verwijderalarm

Anne met een E seizoen 3 in januari + trailer

Netflix heeft de trailer van het derde en laatste seizoen van Anne met een E gelanceerd, oftewel Anne With An E zoals de serie in het Engels door het leven gaat. In Canada is de reeks al te zien geweest op CBC, in de rest van de wereld zullen vanaf begin 2020 de afleveringen te zien zijn.

Lees alles over Anne met een E

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Dont F**k With Cats: Hunting an Internet Killer Docu 2019
Soundtrack (1 seizoen) Drama 2019
Les Rivières Pourpres (1 seizoen) Crime 2018 6.6

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?