Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix-deal met Big Bang Theory maker, fanfavoriet The Circle bekend

The Big Bang Theory

Bill Prady, beter bekend als de co-creator van Big Bang Theory, heeft een first-look deal gesloten met Netflix. Daarnaast is de fanfavoriet bekend uit The Circle en heeft Netflix een YouTube-video gelanceerd waarin we kunnen zien hoe Nederlanders reageren op de nieuwe Netflix Original Ares.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Co-Creator Big Bang Theory sluit deal met Netflix

Een van de makers van Big Bang Theory heeft een first-look deal getekend bij Netflix. Daardoor heeft de streamingdienst voortaan eerste keus als Prady nieuwe projecten presenteert. Bill Prady gaat voor Netflix aan de slag met series in verschillende genres. Daarbij worden door Variety onder meer drama, fantasie, science fiction en komedie genoemd.

Fanfavoriet voor The Circle bekend

Alle stemmen zijn geteld en de fanfavoriet van de kijkers is bekendgemaakt. Sammie is door Netflix-kijkers van de reeks The Circle verkozen tot de fanfavoriet en wint daarmee een bedrag van 10.000 Amerikaanse dollar.

Zo reageren Nederlanders op nieuwe horrorserie Ares

Netflix heeft via YouTube een video gedeeld waarin we een kijkje krijgen in hoe Nederlanders reageren op de nieuwe horrorserie Ares. Sinds afgelopen vrijdag kunnen we aan de slag met de reeks. Met Ares hebben we onze eerste echte eigen Netflix Original te pakken.

Vrees wordt waarheid: Mindhunter seizoen 3 laat lang op zich wachten

Een vervolg van Mindhunter zal voorlopig niet verschijnen. In november schreven we al dat een derde seizoen niet voor 2022 zou verschijnen. Inmiddels is dit waarheid geworden, want het project van David Fincher ligt voorlopig stil.

Lees alles over Mindhunter

Better Call Saul krijgt zesde én laatste seizoen

Better Call Saul is een maand vóór de start van het vijfde seizoen verlengd. De prequel van Breaking Bad krijgt namelijk een zesde seizoen. Tegelijkertijd zal dit ook het slotseizoen worden waar al enige tijd naar toe werd gewerkt.

Lees alles over Better Call Saul

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Justin Time (1 seizoen) Kinderen 2011 6.6

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?