Netflix Daily

Netflix Daily: La Révolution na één seizoen geannuleerd, 365 dni laat op zich wachten

La Révolution keert dan toch niet terug voor een tweede seizoen. Even zag het ernaar uit dat de Franse oorlogsserie terug zou keren voor een vervolg, maar dat gaat hem nu toch niet worden. Ondertussen laat de tweede film van 365 dni op zich wachten.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

La Révolution na één seizoen geannuleerd

Er gaat toch geen tweede seizoen komen van de Franse oorlogsserie La Révolution. Voor de serie werd een flink budget neergelegd, maar een vervolg zit er dan toch niet in. Damien Couvreur van Netflix kon niet ontkennen dat La Révolution ook buiten Frankrijk goed werd ontvangen. “Maar we gaan de serie niet vernieuwen voor een tweede seizoen. Alhoewel het interesse heeft gewekt, vond het publiek niet wat ze wilden.”

Tweede film 365 dni laat op zich wachten

De tweede film van 365 dni laat langer op zich wachten dan eerst gedacht. Mede door de coronapandemie is het nog niet gelukt om de opnames van start te laten gaan. Dat gaat volgens Michele Morrone in het voorjaar van 2021 veranderen. Dan staan de opnames van het vervolg van 365 dni alsnog gepland.

Verwijderalarm: 50 films en series met flinke portie horror

Het Netflix Verwijderalarm heeft exact 50 films en series op de lijst staan. Nog altijd daarbij heel veel Power Rangers, want de volledige collectie staat vooralsnog op het punt om eind januari te verdwijnen.

Lees alles over het Verwijderalarm

Sky Rojo van La Casa de Papel-maker in maart op Netflix

Sky Rojo is de nieuwste serie van Alex Pina. De bedenker van La Casa de Papel lanceert zijn derde serie op Netflix. Na vorig jaar White Lines is het nu dus de beurt aan Sky Rojo. Deze pittige actieserie zal in maart verschijnen op de streamingdienst.

Lees alles over Sky Rojo

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Hallo Ninja (4 seizoenen) Kinderen 2021 2021-01-19
The House with a Clock in it’s Walls Familie 2018 6.1 2021-01-19

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?