Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste blik op Tall Girl 2, 25 nieuwe Koreaanse titels op Netflix

Netflix heeft een eerste blik gedeeld op Tall Girl 2. De tweede film komt op februari naar Netflix en neemt ons mee naar het nieuwe leven van Jodi. Ondertussen zijn er ook 25 nieuwe Koreaanse titels aangekondigd voor op Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste blik op Tall Girl 2

Netflix heeft de eerste beelden gedeeld van Tall Girl 2. In het vervolg van de film die in 2019 verscheen, draait het om Jodi die het na haar inspirerende toespraak op het schoolbal voor de wind is gegaan. Ze is inmiddels populair en zelfverzekerd en gelukkig met een vriendje. Ook heeft ze de hoofdrol in een schoolmusical. Maar als de druk toeneemt, wordt ze toch ook weer onzeker. Tall Girl 2 verschijnt op 11 februari op Netflix.

25 nieuwe Koreaanse titels op Netflix

Netflix gaat heel wat nieuwe Zuid-Koreaanse series en films toevoegen. Na het succes van Squid Game is bekendgeworden dat er al 25 nieuwe films en series uit Zuid-Korea op de planning staan om naar Netflix te komen. Tot die nieuwe titels behoren onder meer All of Us Are Dead en Seoul Vibe. Ook de Koreaanse remake van La Casa de Papel zit daarbij. “We hebben straks content voor meer doelgroepen en passend bij veel verschillende stemmingen, ook in subcategorieën waar we voorheen nog weinig voor hadden. Iedereen heeft andere voorkeuren, daar spelen we op in. Het is niet allemaal zoals Squid Game, we hebben ook romcoms”, aldus Don Kang, vice-president Koreaanse content bij Netflix.

Deze 13 Netflix-series stoppen in 2022

Netflix kiest er steeds vaker voor om series een gericht einde te geven. Zo zijn er heel wat titels in 2021 verlengd voor een extra seizoen mét de melding erbij dat dit het laatste seizoen zal gaan worden. Het geeft de schrijvers de kans om het verhaal af op een mooie manier tot een besluit te brengen. We hebben de series van Netflix die in 2022 zullen gaan stoppen op een rij gezet.

Lees alles over deze Netflix-series

Voorproefje Bridgerton seizoen 2 gedropt

Het tweede seizoen van Bridgerton is aanstaande, want op Eerste Kerstdag werd de releasedatum bekendgemaakt. Nu heeft Netflix ons alvast opgewarmd met een voorproefje. Er zijn namelijk de eerste beelden getoond.

Lees alles over Bridgerton

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Too Hot To Handle (3 seizoenen) Reality 2022 4.5 2022-01-19
La Divina Gula (1 seizoen) Docu 2022 2022-01-19
The Crazies Horror 2010 6.5 2022-01-19

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?