Netflix Daily

Netflix Daily: Shadowhunters in Nederland; On My Block in maart

Katherine Mcnamara komt binnenkort naar Nederland, terwijl ze te zien is in de laatste afleveringen van Shadowhunters. Voor komende maand mogen we twee series weer verwachten; On My Block en Arrested Development.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Katherine Mcnamara naar Dutch Comic Con

Dutch Comic Con heeft voor zijn 2019 Voorjaarseditie weer aardig wat gasten van naam opgetrommeld. Nadat eerder al duidelijk werd dat onder meer Tom Felton (Harry Potter) en Shannen Doherty zouden langskomen, is nu duidelijk geworden dat ook Katherine Mcnamara afreist naar Nederland. Zij is bekend als Clary Fray uit Shadowhunters, als Mia in Arrow en als Sonya uit The Maze Runner.

Nieuwe animatieserie in de herfst naar Netflix

Netflix heeft een nieuwe animatieserie aangekondigd. In de herfst kunnen we Groene eieren met ham van Ellen DeGeneres verwachten bij de streamingdienst. Tegelijkertijd met de aankondiging van de nieuwe serie is ook een trailer verschenen, die is hieronder te bekijken.

Friends From College na twee seizoenen gecanceld

Het is na twee seizoenen klaar voor Friends From College. De makers van de serie hebben via Twitter laten weten dat er geen toekomst meer is voor de komedieserie. Er wordt geen derde seizoen besteld van de serie over voormalige studiegenoten die elkaar na twintig jaar terugzien.

Lees alles over Friends From College

On My Block en Arrested Development in maart

Netflix heeft twee series aangekondigd voor maart. Het tweede seizoen van On My Block zal komende maand op de streamingdienst verschijnen. Een exacte datum is hier nog niet bij gemeld. Dat is wel het geval voor Arrested Development. Onlangs lekte de datum van het tweede deel van seizoen 5 al uit en nu is deze bevestigd: 15 maart.

Verwijderalarm: 23 titels op de nominatie

Het verwijderalarm staat weer klaar. We gaan op korte termijn afscheid moeten nemen van Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. Ook verdwijnen de nodige cabaret-shows van de streamingdienst. Daartoe behoren shows van Guido Weijers, Bert Visscher en Theo Maassen.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Supergirl (3 seizoenen + S04E12) Actie 2019 6.4
Delivery Man Komedie 2013 6.4
That Awkward Moment Komedie 2014 6.2
Man Up Komedie 2015 6.8

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?