Netflix Daily

Netflix Daily: Komediefilm à la The Hangover, nieuwe hoofdrol Jennifer Lawrence

Netflix werkt aan een soortgelijke film als The Hungover. In de film staat de dierenverzameling van The Hangover centraal. Daarnaast heeft Jennifer Lawrence de hoofdrol te pakken in een andere nieuwe komediefilm.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix maakt komediefilm over de dieren van Pablo Escobar

Netflix heeft een nieuwe komediefilm aangekondigd waarin de dierenverzameling van Pablo Escobar de hoofdrol speelt. Het wordt een soortgelijke film als The Hangover en Tropic Thunder en laat een groep vrienden zien die in een bizar avontuur terecht komen. Ze krijgen ondertussen te maken met bedriegers, drugsbazen en dodelijke nijlpaarden. Een releasedatum voor de film is nog niet bekend.

Jennifer Lawrence pakt hoofdrol in Netflix komediefilm

Netflix heeft een nieuwe komediefilm aangekondigd waarin Jennifer Lawrence de hoofdrol speelt. Het gaat om Don’t Look Up, een film die is geschreven en geregisseerd door Adam McKay. In de film volgen we twee wetenschappers die erachter komen dat de aarde binnen een half jaar door een meteoriet geraakt gaat worden. Terwijl ze iedereen willen waarschuwen, merkt het tweetal al snel dat er vooral sceptische reacties zijn.

Resterende afleveringen Suits seizoen 7 in maart op Netflix

Netflix heeft de releasedatum bekendgemaakt van Suits seizoen 7B. Het eerste deel van het zevende seizoen verscheen in december online bij de streamingdienst. Sindsdien hoorden we echter weinig over de release van de resterende afleveringen. Nu is duidelijk dat Suits op 28 maart verder gaat.

Lees alles over Suits

FYRE-makers brengen opnieuw bizar verhaal: Tiger King

Tiger King is de opvolger van FYRE: The Greatest Party That Never Happened. De documentaire over FYRE maakte vorig jaar veel los, dezelfde producer komt nu met het bizarre verhaal over Joseph Maldonado-Passage, beter bekend als Joe Exotic.

Lees alles over Tiger King

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Chef Show (3 seizoenen) Docu 2019
I Feel Pretty Komedie 2018 5.5

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?