Netflix Daily

Netflix Daily: The 100-sterren naar Nederland en docuserie over La Liga

Deze zomer zullen twee hoofdrolspelers van The 100 in Nederland te zien zijn. Netflix gaat nu ook voetbal belichten in een documentaire en wel de Spaanse hoogste afdeling.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Clarke en Bellamy van The 100 komen naar Nederland

The 100 mag dan al enige tijd klaar zijn, de serie is nog altijd ongelooflijk geliefd. Het is dan ook goed nieuws dat twee van de hoofdrolspelers naar Nederland komen. Clarke Griffin en Bellamy Blake, oftewel acteurs Eliza Taylor en Bob Marley zullen in juni aanwezig zijn op de Heroes Dutch Comic Con in Utrecht. De kaartverkoop voor dit event begint op 24 februari.

Sportdocumentaire in aantocht over Spaanse La Liga

Netflix is sport echt aan het omarmen. Bieden op live-rechten begint de dienst niet aan, wel worden er heel veel documentaires gemaakt. De afgelopen jaren is de Formule 1 al gevolgd en daar is dit jaar golf, tennis en wielrennen bijgekomen. Voetbal ontbreekt nog, maar dezelfde makers zijn nu ook begonnen met een reeks over La Liga. Het komende seizoen met Real Madrid en FC Barcelona zal worden belicht, waardoor een release nog wel tot de tweede helft van 2024 op zich laat wachten.

Releasedatum Firefly Lane seizoen 2 deel 2 vervroegd

Goed nieuws voor de fans van Firefly Lane. Katherine Heigl, voor fans van de serie beter bekend als Tully Hart, heeft op Twitter bevestigd dat het tweede deel van seizoen 2 eerder naar Netflix komt dan gedacht. In eerste instantie werd 8 juni 2023 genoemd als releasedatum, maar het blijkt al in april zover.

Lees alles over Firefly Lane

Tweede seizoen Netflix-versie Wie is de Mol? aangekondigd

Netflix heeft een tweede seizoen aangekondigd van The Mole. Deze Amerikaanse versie van Wie is de Mol? was afgelopen najaar te zien op de streamingdienst en krijgt nu een vervolg. Door de Belgische connectie is The Mole nog niet op Netflix in België te zien.

Lees alles over The Mole

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Whindersson Nunes: Preaching to the Choir Stand-up 2023 2023-02-19

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?