Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix verlaagt kwaliteit, Arrow nooit meer terug?

eNetflix gaat de streamingkwaliteit van zijn dienst verlagen om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Daarnaast heeft Stephen Amell zich uitgelaten over de toekomst van Arrow.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix gaat streamingkwaliteit verlagen

Om aan de grote vraag te kunnen voldoen nu veel mensen thuis zitten vanwege het coronavirus, heeft Netflix ervoor gekozen om de streamingkwaliteit te verlagen. De maatregel geldt voor de komende dertig dagen. Door de kwaliteit te verlagen, wordt het datagebruik met 25 procent verlaagd.

Stephen Amell over toekomst Arrow

Stephen Amell heeft zich in een Q&A uitgelaten over de toekomst van Arrow. Jarenlang kroop hij in de huid van Oliver Queen, maar dat is verleden tijd. Nu Arrow klaar is, lijkt ook Amell er helemaal klaar mee te zijn. “Het waren acht geweldige jaren, maar de rek was er voor mij echt uit.” Hij is dan ook klaar met de superheldenseries.

Opnames The Crown seizoen 4 afgerond

De opnames van het vierde seizoen van The Crown zijn inmiddels afgerond. Alhoewel gevreesd werd dat ook die opnames stil zouden komen te liggen vanwege het coronavirus, blijkt dat niet het geval te zijn. Alle afleveringen zijn reeds opgenomen.

Belgische thriller serie De Twaalf in april op Netflix

Netflix komt in april met een nieuwe Belgische thrillerserie: De Twaalf. Nog voor de release van de serie werd deze in Cannes al overladen met prijzen en werd bij onze zuiderburen zeer goed bekeken. Vanaf 17 april is De Twaalf ook te zien op Netflix.

Lees alles over De Twaalf

Netflix haalt Once Upon a Time in Hollywood razendsnel binnen

De film Once Upon a Time in Hollywood komt in een recordtijd naar Netflix. Bioscoopfilms gaan meestal een lang proces in voor ze op streamingdiensten verschijnen, voor de negende film van Quentin Tarantino geldt dat niet.

Lees alles over Once Upon a Time in Hollywood

Het nieuwe aanbod van gisteren:

DC Legends of Tomorrow (4 seizoenen + S05E08) Actie 2020 7.0
The Flash (5 seizoenen + S06E15) Actie 2019 8.1
Altered Carbon: Resleeved Anime 2020
Feel Good (1 seizoen) Drama 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?