Netflix Daily

Netflix Daily: Documentaires gratis beschikbaar, releasedatum Belgische Netflix Original

Babies Netflix

Netflix heeft tien van zijn documentaires gratis gelanceerd om studenten en leerlingen een handje te helpen. Ook is de releasedatum van de eerste Belgische Netflix Original Into The Night gelanceerd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix plaatst tien documentaires gratis online

Om studenten en leraren een handje te helpen heeft Netflix tien van zijn documentaires gratis beschikbaar gemaakt via YouTube. Heb jij documentaires als Babies, Knock Down The House of Our Planet nog niet bekeken, dan kan dat nu ook via YouTube.

Eerste Belgische Netflix Original heeft releasedatum te pakken

De eerste Belgische Netflix Original heeft een releasedatum te pakken. Vanaf 1 mei kunnen we op Netflix aan de slag met de serie en inmiddels is de officiële teaser en een extra video alvast verschenen om kennis te maken met de serie. Seizoen 1 bestaat uit zes afleveringen.

Lucifer seizoen 6 toch weer onzeker: Contract Tom Ellis grote bottleneck

Het is nog altijd hoogst onzeker of er alsnog een zesde seizoen zal komen van Lucifer. Tot twee keer toe werd besloten om een punt te zetten achter de serie, het grote succes en de roep om meer leek een kleine twee maanden geleden toch aanleiding tot een zesde seizoen. Alles leek al in kannen en kruiken…. maar er is één belangrijk contract nog niet getekend.

Lees alles over Lucifer

Hoe werkt Too Hot To Handle?

Hoe werkt Too Hot To Handle? Netflix zet de laatste tijd steeds vaker in op eigen realityseries. Zo zagen we The Circle en Love is Blind verschijnen, maar in Too Hot To Handle wordt het allemaal net een beetje anders aangepakt. De datingshow is nog het meest te vergelijken met Love Island, want de winnaar gaat naar huis met een flink geldbedrag. Dat bedrag kan echter wel snel slinken.

Lees alles over Too Hot To Handle

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Hyena (1 seizoen) Drama 2020 8.4

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?