Netflix Daily

Netflix Daily: Tokyo bespreekt slotseizoen La Casa de Papel, Love, Death + Robots keert terug

Tokyo heeft het vijfde seizoen van La Casa de Papel besproken. Volgens Tokyo mogen we heel wat verwachten van het slotseizoen van de Spaanse hitserie. Ondertussen is ook het tweede seizoen van Love, Death + Robots in aantocht op Netflix. Daarvan is nu de officiële trailer gelanceerd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Tokyo bespreekt slotseizoen La Casa de Papel

Achter de schermen wordt al lange tijd hard gewerkt aan het vijfde seizoen van La Casa de Papel. Nu de release van het slotseizoen van de Spaanse serie inmiddels steeds dichterbij komt, wordt er ook steeds meer bekend over het laatste seizoen. Úrsula Corberó, beter bekend als Tokyo, liet via Instagram weten: “Mijn vermoeden is dat je in paniek raakt door het vijfde seizoen van La Casa de Papel”, aldus Tokyo. Hieronder bekijk je de post.

Love, Death + Robots keert terug voor een tweede seizoen

Love, Death en Robots is nog niet voorbij. De bijzondere Netflix Original waarin het draait om animatieantologie voor volwassenen. Vanaf 14 mei kunnen we aan de slag met nieuwe afleveringen van Volume 2. De serie is gepresenteerd door Tim Miller, David Fincher, Jennifer Miller en Joshua Donen. Hieronder bekijk je alvast de officiële trailer.

Ginny & Georgia krijgt tweede seizoen

Ginny & Georgia krijgt zoals verwacht een tweede seizoen. De serie met Brianne Howey en Antonia Gentry is in de eerste maand door liefst 52 miljoen mensen bekeken. Daarop was de keuze om groen licht te geven niet lastig voor Netflix. De bekendmaking werd door onderstaande video gedaan.

Lees alles over Ginny & Georgia

Hoofdrolspeelster bespreekt Sweet Magnolias seizoen 2

De opnames van Sweet Magnolias seizoen 2 zijn inmiddels officieel van start gegaan. Het was ook het moment waarop JoAnna Garcia Swisher, voor fans van Sweet Magnolias beter bekend als Maddie Townsend, het één en ander heeft laten weten over het tweede seizoen van de serie. Ze ging het gesprek aan met ET.

Lees alles over Sweet Magnolias

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Luis Miguel – The Series (1 seizoen + S02E02) Drama 2018 8.1 2021-04-19
Free to Play Docu 2014 2021-04-19

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?