Netflix Daily

Netflix Daily: Batterijproblemen door Netflix-app en gaat Jughead uit Riverdale?

De Netflix-app zorgt voor batterijproblemen bij Android Marshmallow-gebruikers. Daarnaast heeft de streamingdienst een nieuwe fashion-competitie aangekondigd en is er meer duidelijkheid gekomen over de bizarre seizoensfinale van Riverdale.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Batterijproblemen door Netflix-app voor Android Marshmallow-gebruikers

De Netflix-app zorgt op sommige telefoons voor batterij-problemen. Mobiel Enerlytics is erachter gekomen dat de app op de achtergrond veel energie gebruikt bij mensen die een smartphone hebben die op Android 6.0.1 draait. Zij worden aangeraden om de nieuwste update (versie 7.8.0) van de Netflix-app te installeren om het probleem op te lossen.

Nieuwe fashion competitie onderweg naar Netflix

Netflix heeft een nieuwe fashion-competitie aangekondigd voor op zijn streamingdienst. Tan France uit Queer Eye en presentatrice en model Alexa Chung zijn de presentatoren van de show. In de tien-delige competitie gaan achttien fashion designers de strijd met elkaar aan voor de hoofdprijs van 250.000 Amerikaanse dollar en de kans om hun collectie bij Net-a-Porter te krijgen.

Gaat Jughead (Cole Sprouse) uit Riverdale?

De seizoensfinale van Riverdale heeft fans flink bezig gehouden de laatste dagen. We kwamen heel wat te weten in de laatste aflevering van seizoen 3, maar hoe het verder gaat met de Core Four is onduidelijk. Zo gaan inmiddels de geruchten dat we misschien wel afscheid moeten nemen van Jughead.

Lees: Gaat Jughead uit Riverdale?

Crossover tussen Sabrina en Nailed It!

Netflix heeft op YouTube een video geplaatst waarin een crossover te zien is tussen Chilling Adventures of Sabrina en Nailed It! Kiernan Shipka, Miranda Otto en Lucy Davis van Sabrina nemen het in een mini-aflevering tegen elkaar op. Wie van de drie maakt het meest geslaagde baksel?

Trailer How To Sell Drugs Online (Fast)

Op vrijdag komt How to Sell Drugs Online naar Netflix. Inmiddels heeft Netflix via YouTube een officiële trailer naar buiten gebracht van de Original. In de serie zien we hoe een nerdy tiener XTC gaat verkopen vanuit zijn slaapkamer in de hoop zijn ex-vriendin terug te winnen. Binnen no time behoort hij tot de grootste dealers van Europa.

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Titel Genre Jaar IMDb *
12 Monkeys (2 seizoenen) Drama 2015 7.6
Arrow (7 seizoenen) Actie 2018 8.0
Patriot Act with Hasan Minhaj (S03E02) Cabaret 2018
Clash of the Titans Actie 2010 5.8
Dynasty (1 seizoen + S02E21) Drama 2019 6.4
The Great Gatsby Drama 2013 7.3

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?