Netflix Daily

Netflix Daily: Tweede seizoen voor Gentefied, oorlogsfilm Spike Lee in aantocht

Gentefied Netflix

Netlix heeft een tweede seizoen besteld van Gentefied. Daarmee gaat het verhaal van de serie verder. Daarnaast is er een nieuwe oorlogsfilm van Spike Lee aangekondigd waarvan de eerste beelden een feit zijn.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Tweede seizoen besteld van Gentefied

Gentefied keert terug voor een tweede seizoen op Netflix. De serie wordt voorzien van acht nieuwe afleveringen. Daarmee wordt seizoen 2 wel iets korter dan het eerste seizoen dat nog uit tien afleveringen bestond. Het eerste seizoen van Gentefied verscheen op 21 februari online op Netflix. Wanneer het tweede seizoen komt, is nog onduidelijk.

Da 5 Bloods aangekondigd: oorlogsfilm van Spike Lee

We mogen ons op Netflix opmaken voor een nieuwe oorlogsfilm. Afkomstig van niemand minder dan Spike Lee is de gloednieuwe film Da 5 Bloods aangekondigd. Daarin draait het om vier Afro-amerikaanse veteranen die alles moeten overwinnen als ze terugkeren naar Vietnam. Daar moeten ze de overblijfselen van hun gevallen Squad Leader vinden. Een belangrijke missie, want alleen dan kunnen ze hun fortuin aan goud terugvinden. Het leidt ze echter door een confronterende reis.

Undercover seizoen 2 na de zomer op Netflix

Undercover is met het tweede seizoen te zien op Netflix in september. Daarmee is het langer wachten op de geliefde reeks dan veel fans hoopten. Het eerste seizoen was namelijk al in mei van 2019 te zien, na ruim anderhalf jaar komt dus het vervolg. Het goede nieuws is wel dat het daar niet bij zal blijven.

Lees alles over Undercover

Verwijderalarm: Nieuwe films voegen zich bij serielijst

De lijst met series is onverminderd lang in het Netflix Verwijderalarm. Daar zijn deze week weer een aantal films bijgekomen, die absoluut de moeite waard zijn om nog snel te kijken. Daarbij onder meer Zombieland, een komische horrorfilm. Ook de komedie Downsizing waarin Matt Damon de hoofdrol vertolkt en de actiefilm Wolf.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Supergirl (5 seizoenen) Actie 2020 6.4
Killerman Actie 2019 5.6
Patton Oswalt: I Love Everything Stand-up 2020
Sweet Magnolias (1 seizoen) Drama 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?